Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι» - Το πρώτο του μήνυμα μετά το εγκεφαλικό, τι του έγραψαν συνάδελφοι και φίλοι (βίντεο)

Ο Δημήτρης Σταρόβας έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό μιλά αργά και προσπαθεί πολύ για να επανέλθει

Πριν από έναν μήνα ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό, νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες, βγήκε και τώρα ανέβασε το πρώτο του μήνυμα για να μας δείξει ότι ο αγαπημένος ηθοποιός είναι καλά αλλά προσπαθεί να βελτιώσει το θέμα της ομιλίας.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο ο Δημήτρης Σταρόβας πηγαίνει πολύ καλά, μιλάει με άνεση, χρειάζεται όμως χρόνος για να επανέλθει τελείως. Ακόμα και σε αυτή τη στιγμή δεν του λείπε το χιούμορ, ενώ ευχαρίστησε τη σύντροφό του Άννα που είναι συνέχεια στο πλευρό του.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σταρόβα

«Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο, για να μην με δείτε όπως δεν έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι, όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα», λέει, ενώ είναι εμφανή τα σημάδια από την περιπέτειά του.

«Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται, γιατί θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο. Οπότε, επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου, αλλά και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ. Ευχαριστώ»

 

Διαβάστε ακόμα: Άννα Σταθάκη για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας είναι πολύ απαιτητικά» - «Προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του» (βίντεο)

Αμέσως μετά την ανάρτηση δεκάδες ήταν τα μηνύματα αγάπης που έλαβε τόσο από επώνυμος, όσο και από απλό κόσμο, Δείτε ορισμένα

Θοδωρής Αθερίδης

«Κούκλος έγινες. Αυτό βλέπουμε όλοι»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

«Σιδερένιος φίλε!! Μη μασάς!!!!!! Σ' αγαπάμε όλοι» 

Μπέτυ Μαγγίρα 

«Είσαι υπέροχος!! Σ αγαπάμε!!! Δύναμη και κουράγιο! Αλλά η μια φορά απέδειξες ότι το χιούμορ μας βοηθά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές κι εσύ είσαι η απόδειξη ότι ποτέ δεν πρέπει να το χάνουμε!!!!»

Γιώργος Τσαλίκης

«Φανερές μάχες χωρίς να κρυβόμαστε ! Είσαι δυνατός ! Συγκινητικός με όπλο το χιούμορ ! Όλα θα πάνε τέλεια».

Μαρία Μπεκατώρου

«Σε λατρεύω» 

Μιμή Ντενίση 

«Δημήτρη αξιολάτρευτε. Θα τα ξεπεράσεις όλα!!! Κ όλοι Σ αγαπάμε ακόμα πιο πολύ για την ειλικρίνεια κ το θάρρος σου. Κι εγώ παρά πολύ !!!».

Λάουρα Νάργες

«Σιδερένιος αγοράκι μου καλό ! Σ´ αγαπάμε και σε περιμένουμε !»

Λάουρα Νάργες

«Είσαι δύναμη, χίλια μπράβο!!! Σου στέλνουμε όλοι την αγάπη μας και θετική ενέργεια!!! »

Κατερίνα Ζαρίφη 

«Μητσε δώσε πόνο!»

Έρρικα Πρεζεράκου

«Σε αγαπώ πολύ Είσαι δυνατός και τα χεις ήδη καταφέρει! Και ο θεός είναι δίπλα σου!».

Μάρα Δαρμουσλή

«Σ’ αγαπαμε, περαστικά! Υγ…όντως κόμματος έγινες!» 

Σάντρα Βουτσά 

«Δημήτρη μου περαστικααααααα!!! Ειμαστε όλοι δίπλα σου κ Σ αγαπαμεεεεεε πολύ αγόρι μου γλυκό!!!♥️»

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Σταρόβας: "Κάνει λογοθεραπεία - Το παλεύει απίστευτα" λέει η σύντροφος του Άννα Σταθάκη (βίντεο)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr