Πόση αγάπη πιά! – Η Jennifer Aniston εύχεται στην Courtney Cox για τα γενέθλιά της – «Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς εσένα» (φωτό)

Κολλητές for life!

Η Αγαπημένη μας «Μόνικα» από τα Φιλαράκια έκλεισε τα 60!

Η Τζένιφερ Άνιστον εύχεται στην καλύτερη της φίλη για τα γενέθλιά της με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δύο ηθοποιοί είναι κολλητές από την αρχή των γυρισμάτων της γνωστής σειράς «Τα Φιλαράκια».

Επιπλέον η Τζένιφερ Άνιστον έχει βαφτίσει την μοναχοκόρη της Κόρτνει Κοξ, είναι πολλά αυτά που τις «δένουν»!

Αναλυτικά έγραψε για τα γενέθλια της κολλητής της: «Γιορτάζοντας αυτό το δυνατό, μαγικό, ενδιαφέρον & ακραία ταλαντούχο κορίτσι σήμερα!!! Η γλυκιά μου CC … είναι αστεία όσο καμία άλλη, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εσωτερικά και εξωτερικά. Ανεξάρτητη με τον πιο υπέροχο τρόπο, νοιάζεται για όλους ακόμα κι αν δεν σε ξέρει. Τρομοκρατημένη από τα σκυλιά παρόλο που δεν την γνώρισα ποτέ να ΜΗΝ έχει τουλάχιστον δύο από αυτά ☺️ Σφοδρά πιστή μέχρι το τέλος. Δεν την νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι!! 👏🏼👏🏼 Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς αυτήν. Είναι μία από τις μεγάλες μου τιμές να την αποκαλώ μία από τις καλύτερες φίλες μου για μια ζωή... Χρόνια πολλά CC. Σ' αγαπώ!».

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Aniston: Ποια πολυβραβευμένη star του Hollywood της στάθηκε στα δύσκολα; - Την φωνάζουν «προστατευτική δύναμη» (φωτό)

Μια φιλιά που κρατά γερά!

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Aniston: Το δυνατό comeback! – To κομψό καρέ & το total red look (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ