Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ανασφάλειες στην εμφάνιση ή τη δουλειά μας - Απογοήτευση από κάποια σχέση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, που μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς με ποικίλα αποτελέσματα όπως καταλαβαίνετε. Πολλές φορές οι όψεις αυτές μπορεί να φουντώσουν τις ανασφάλειες μας από απλά πράγματα, π.χ. για την εμφάνιση μας μέχρι και σε σοβαρά πράγματα στις σχέσεις ή στη δουλειά μας. Πιθανώς να νιώθουμε απογοητευμένοι από κάποια σχέση ειδικά αν την είχαμε φορτίσει με υπέρμετρες προσδοκίες. Από την άλλη, η τάση είναι να εξιδανικεύουμε άτομα αγνοώντας τις κακές πλευρές της προσωπικότητα τους. Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι παρούσα όταν υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης στα ζευγάρια και αποκαλύπτονται συμπεριφορές που δεν περιμέναμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ποιον εμπιστευόμαστε με μια όψη σαν αυτή τόσο σε επίπεδο συναισθηματικό όσο και οικονομικό. Αν έχουν κάτι θετικό αυτές οι όψεις είναι να προσπαθήσουμε να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα μέσω της τέχνης, της παρέας με αγαπημένα πρόσωπα. Φυσικά η μέρα είναι ακατάλληλη για δεσμεύσεις και υπογραφές. Οι όψεις αυτές αφορούν κυρίως τους γεννημένους στο τέλος των ζωδίων των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων. Και οι δυο πλανήτες θα προχωρήσουν στη συνέχεια στο ζώδιο του Καρκίνου και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε όψη συνόδου. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Ζυγό μέχρι τις 09:38 το πρωί που θα περάσει στον Σκορπιό. Η μέρα θα έχει στην πορεία της αρκετή ένταση, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει αμέσως τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Άρη στον Ταύρο. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί και ψύχραιμοι.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνει τη Δευτέρα μια σύνθετη μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς κυρίως στην επικοινωνία σας με τους άλλους, συναδέλφους, συγγενείς και φίλους. Όλοι σήμερα θα είναι πιο υπερευαίσθητοι και δύσκολα θα κοντρολάρουν τα νεύρα ή τα συναισθήματα τους κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Για τους γεννημένους κοντά στο τέλος του ζωδίου μπορεί να υπάρχει μια πιο δύσκολη κατάσταση είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι ή μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγική διάθεση για πρόσωπα που με κάποιο τρόπο δεν υπάρχουν στη ζωή σας ή εξαιτίας των συνθηκών δεν μπορείτε να τα δείτε ή να τα έχετε δίπλα σας τώρα που τα χρειάζεστε. Τις πρωινές ώρες μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα στην επικοινωνία με τους άλλους και μια τάση για παρεξηγήσεις ή απρόοπτα κάπως εκνευριστικά. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν προσφέρεται για να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για καίρια θέματα γι’ αυτό καλύτερα να το αποφύγετε σήμερα. Όσο κι αν προσπαθήσετε να δείτε ξεκάθαρα μια κατάσταση φαίνεται ότι οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν σήμερα. Στην πορεία Ερμής και Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα, στις προσωπικές σας σχέσεις, στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προσέξτε περισσότερο σήμερα συζητήσεις περί των οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως άβολα με τον Ερμή σε απαιτητική όψη τετραγώνου προς τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μια σχετική σύγχυση σε θέματα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά. Μην αποφασίζετε με το συναίσθημα σας για τέτοιου είδους ζητήματα σήμερα. Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα υπερτονίζει τις τάσεις φυγής ή μπορεί σήμερα να νιώθετε την ανάγκη για μια διέξοδο αν έχετε πιεστεί με κάποια πράγματα και θέλετε κάπως να καθαρίσει το μυαλό σας. Από την άλλη μπορεί να έχουν πέσει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις πάνω σας και να θέλετε να μοιραστείτε το φορτίο αυτό και με κάποια πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Καλό θα ήταν μάλιστα να επικοινωνήσετε με ξεκάθαρο και όσο μπορείτε λιγότερο φορτισμένο τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ώστε να λάβετε και τη σωστή βοήθεια. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ευάλωτοι σε μια ερωτική σχέση, ειδικά αν το άτομο με το οποίο σχετίζεστε έχει τα δικά του προσωπικά θέματα τα οποία δεν δείχνει να έχει και διάθεση να επιλύσει. Πριν το παίξετε «σωτήρες» αναρωτηθείτε αν πραγματικά ο άλλος-η έχει τη διάθεση όντως να σωθεί ή απλά τον-η βολεύει να το παρουσιάζει κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα σας. Σήμερα αποφύγετε συζητήσεις για τα οικονομικά ή να λάβετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με αυτά ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Από την άλλη, αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο απρόοπτο σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σας. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι σοβαρό για να σας εκνευρίσει ή να σας οδηγήσει σε έντονες συζητήσεις. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί με τις εντάσεις και τις διαφωνίες. Ερμής και Αφροδίτη θα προχωρήσουν μες τη μέρα στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζοντας μια περίοδο με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και έμφαση στην επικοινωνία, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις και τα ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση στην ημέρα σας και να σας κάνει ίσως και ευάλωτους ψυχολογικά και πιο κυκλοθυμικούς. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε όμως στις πιέσεις και επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, ιεραρχήστε τις προτεραιότητες σας και μην επιτρέψετε σε κανένα και τίποτε να σας βγάλει από το πρόγραμμα σας χωρίς πολύ σοβαρό λόγο. Ακόμη σήμερα δώστε μεγαλύτερη σημασία στα συναισθήματα σας. Επειδή μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια άγχη, κούραση, αγωνίες, ανασφάλειες, μην το ρίχνετε σε υπερβολές για να διαφύγετε επιζητώντας μια προσωρινή απόλαυση που μπορεί να σας προσφέρει ένα ακόμη γλυκό, φαγητό ή το κάπνισμα και το αλκοόλ. Μην αυτομαστιγώνεστε και δείξτε και προς τους άλλους μια πιο συμπονετική ματιά. Αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας. Η βιασύνη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, ιδίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και την εξέλιξη της καριέρας σας. Όμως ούτε η Ρώμη χτίστηκε σε μια μέρα ούτε μια καριέρα χτίζεται σε μια μέρα. Σταματήστε να αγωνιάτε και να αγχώνεστε και κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους χωρίς να βαραίνετε το μυαλό και την ψυχή σας με προσδοκίες. Κάποια σύγχυση στο ξεκίνημα της μέρας μπορεί να σας αποδιοργανώσει κάπως. Στην πορεία η μέρα εξελίσσεται πιο βατά και με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα καταφέρετε να βγάλετε εις πέρας το όποιο πρόγραμμα σας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, στις μετακινήσεις και στην οδήγηση. Η είσοδος Ερμή και Αφροδίτης στον Καρκίνο θα δώσει έμφαση το επόμενο διάστημα σε οικονομικά ζητήματα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ