Δακρυσμένος ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας παραδέχεται τον ξυλοδαρμό: «Ζητώ συγνώμη, την υπεραγαπώ, θα ζητήσω βοήθεια» (βίντεο)

«Θα αναζητήσω τις αιτίες και τις ψυχολογικές, είναι κάτι που μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου» είπε ο Απόστολος Λύτρας

Την μεταμέλειά του δήλωσε μπροστά στις κάμερες ο Απόστολος Λύτρας, γνωστός ποινικολόγος, που ξυλοκόπησε την σύζυγό του.

Ελεύθερος μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της σύζύγου του αφέθηκε ο ποινικολόγος με τον περιοριστικό όρο να μην την πλησιάζει.

Μετά την απολογία του σε δηλώσεις του ο κ. Λύτρας  είπε «ζητάω συγγνώμη από όλους, από τη Σοφία και τις κόρες μου. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια.  Δεν έχω υπάρξει βίαιος ξανά στο παρελθόν».

Διαβάστε ακόμα: Γνωστή δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ γράφει: Ο ποινικολόγος την έκανε μαύρη στο ξύλο γιατί ζήλεψε – Επέστρεψαν από δείπνο και μάλωσαν στο αυτοκίνητο (βίντεο)

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα

«Θα κοιτάξω να δω πώς μπορώ να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια. Θα αναζητήσω τις αιτίες και τις ψυχολογικές αν θέλετε, δεν είναι κάτι που μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου.

Είναι κάποιες περιπτώσεις που ακούω αλλού και είμαι αιχμηρός και το ίδιο αιχμηρός είμαι και εμένα.

Πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη θεραπεία.

Ζητώ συγγνώμη από την Σοφία και τις τρεις κόρες μου»


 

Σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βάρος της συζύγου του, αδίκημα που σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα Φλωρίδη τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 5 έως 20 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Στον ανακριτή με χειροπέδες ο ποινικολόγος που κακοποίησε τη σύζυγο: Κατάγματα στο πρόσωπο, εκχυμώσεις, κομμένη γλώσσα, σοκάρει η αναφορά του γιατρού (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ