Συγκλονίζει 23χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Άμφισσα από τον σύζυγό της: «Θα σε βρει ο πατέρας σου σε κάδο σκουπιδιών» (βίντεο)

Η 23χρονη Παναγιώτα περιγράφει τη φρίκη που έζησε στα χέρια τους κακοποιητή συζύγου της

Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή 23χρονη περιγράφει τα όσα πέρασε στα χέρια του συζύγου της μέσα στο αυτοκίνητο.

Μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή "Live news" η 23χρονη Παναγιώτα περιέγραψε όσα έζησε με τον σύζυγό της να της ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο και εκείνη να αιμορραγεί και να καταλήγει στα επείγοντα.

Μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στα social με την κατάσταση που ήταν όταν πήγε στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε σηκώσει χέρι.

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου ήταν η πρώτη φορά που μου σήκωσε χέρι» είπε η 23χρονη και πρόσθεσε: «Με είχε χαστουκίσει, ήμουν 7,5 – μηνών έγκυος. Όταν είχα γεννήσει και το παιδί ήταν 2,5 εβδομάδων, έπειτα από νυχτερινή έξοδο, με είχε σύρει στην άσφαλτο. Ζητούσα βοήθεια, βγήκε ένας γείτονας ξυπόλυτος αλλά σηκώθηκε και έφυγε γιατί έκανα το λάθος και δεν πρόδωσα τον πρώην σύζυγό μου. Πίστευα ότι θα αλλάξει».

Αναφορικά με το τελευταίο περιστατικό, η 23χρονη είπε, «τα πράγματα ξεφύγανε. Ήμασταν σε ένα συνοικιακό μαγαζί, του ζήτησα να πάμε να φύγουμε για να πάμε στο παιδί μας, στο σπίτι μας. «Ήταν επιθετικός και μου μιλούσε άσχημα. Όταν φτάσαμε σπίτι, όπου ήταν και η μαμά μου γιατί με βοηθάει με το παιδί, άρχισε να βρίζει τόσο εμένα, όσο και την οικογένειά μου. Κάθε μέρα με έβριζε. Τότε, σηκώθηκε να ντυθεί να φύγει. Του είπα να σεβαστεί το μωρό και τη μαμά μου. Βγαίνω πρώτη από το σπίτι για να τον σταματήσω και μπαίνω στο αμάξι. Άρχισε να με κοπανάει και να βρίζει».

«Μου είπε θα σε βρει ο πατέρας σου σε κάδο σκουπιδιών»

Μέσα στο αμάξι, σύμφωνα με την ίδια, ο πρώην σύζυγός της άρχισε να την απειλεί λέγοντας της ότι, «θα σε βρει ο πατέρας σου σε κάδο σκουπιδιών». «Δεν ήμουν σε άμυνα και μου χώνει μπουνιά. Βάζω τις φωνές, παίρνω την Αστυνομία αλλά δεν μπορούσα να συνεννοηθώ γιατί ήμουν πανικοβλημένη. Με πήγε στο Νοσοκομείο και με παράτησε από έξω», είπε η κοπέλα.

«Δεν μου έδινε λεφτά για το παιδί, ήθελε να με απομονώσει και από τους φίλους μου», πρόσθεσε η 23χρονη.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ