Πριγκίπισσα Kate: Οι οδηγίες που έδωσε στα πριγκιπόπουλα της, για το “Trooping The Color” – Ποιος δεν τις ακολούθησε (φωτό & βίντεο)

Η Πριγκίπισσα Σάρλοτ, φρόντισε να του κάνει παρατήρηση...

Το Σάββατο, στην λαμπερή εκδήλωση Trooping the Color προς τιμήν του Βασιλιά Καρόλου έγινε η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της αγαπημένης μας Πριγκίπισσας Κέιτ.

Έξι μήνες είχαν περάσει από την ημέρα που την είδαμε την τελευταία φορά.

Η εμφάνιση της εντυπωσίασε τα πλήθη!

Φορώντας ένα λευκό φόρεμα με μαύρη λεπτομέρεια στο τελείωμα και ένα μεγάλο καπέλο, η Κέιτ Μίντλετον πήγε με μια γυάλινη άμαξα μαζί με τα τρία της παιδιά, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις από το παλάτι του Μπάκιγχαμ με σκοπό να παρακολουθήσουν τον βασιλιά Κάρολο να επιθεωρεί την έφιππη φρουρά.

Τι οδηγίες έδωσε η Πριγκίπισσα στα τρία της παιδιά

Η εκδήλωση αυτή ήταν πολύ σημαντική για τη βασιλική οικογένεια και έτσι η Κέιτ Μίντλετον έδωσε στα παιδιά της κάποιες οδηγίες, σύμφωνα με την αναγνώστρια χειλιών Νίκολα Χίνκλεϊ. 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φάνηκε να λέει τις εξής τρεις λέξεις στα παιδιά της: «Μείνετε εκεί, εντάξει;» ενώ στη συνέχεια, γύρισε και είπε στη Σάρλοτ: «Συνέχισε να χαμογελάς και μείνε εδώ για μια στιγμή».

Βέβαια όπως συμβαίνει αρκετά συχνά, δεν ακούστηκαν από όλους οι εντολές της. 

Διαβάστε ακόμα: Ο "άτακτος" Λούις έγινε πάλι viral! Γκριμάτσες & χορός κατά τη διάρκεια του "Trooping the Colour" - Απολαύστε το "ανατρεπτικό" πριγκιπόπουλο!

Ο πρίγκιπας Λούις, το μικρότερο παιδί της Κέιτ και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ φάνηκε να μην ενθουσιάζεται και τόσο με το θέαμα, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να παρακολουθεί κάθε του κίνηση. 

Την μία στιγμή χασμουριόταν, την άλλη πείραζε την κουρτίνα ενώ στη συνέχεια άρχισε να χορεύει.

Η αδελφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ, φρόντισε να του κάνει παρατήρηση, καθώς πάντα είναι σωστή στις δημόσιες εκδηλώσεις της οικογένειας.

«Πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις αυτό. Κοίτα την παρέλαση» φέρεται να του είπε σύμφωνα με αναγνώστρια χειλιών, με τον πρίγκιπα Λούις όμως να μην βάζει μυαλό και να της απαντά: «Δεν θα το κάνω». 

Διαβάστε ακόμα: Trooping the Color: Βασίλισσα Καμίλα, Πριγκίπισσα Κέιτ, Δούκισσα Σόφι & Λαίδη Λουίζα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ – Τα αριστοκρατικά looks για την λαμπερή εκδήλωση (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ