Χαλκιδική: Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης

«Κλείδωσε την πόρτα και δεν την άφηνε να φύγει- Μας έβγαλε τσεκούρι»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές του Πολυγύρου Χαλκιδικής, ο 90χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε να του επιβληθούν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Aστυνομικό Tμήμα του τόπου διαμονής και της απαγόρευσης προσέγγισης της ανήλικης και των γονιών της.

Ο ηλικιωμένος κατά πληροφορίες αρνήθηκε τις πράξεις του.


Να υπενθυμίσουμε ότι η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Νικήτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη, με τον 90χρονο να συλλαμβάνεται.


Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/06), όταν οι γονείς της 11χρονης είχαν ανησυχήσει καθώς είχε καθυστερήσει να επιστρέψει στο σπίτι και κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν.

Οι ίδιοι, ειδοποίησαν φίλους και γνωστούς για την εξαφάνισή της. Τρεισήμισι ώρες αργότερα, μια γυναίκα τους ενημέρωσε ότι την είδε να εισέρχεται στην οικία του 90χρονου. Αμέσως οι γονείς της πήγαν εκεί και την παρέλαβαν.

Ο 90χρονος στράφηκε εναντίον τους με απειλητικές διαθέσεις. «Πήρε τσεκούρι και μας απειλούσε. Έλεγε ότι θα πάρει την καραμπίνα. Πήρε πέτρες και τις πετούσε προς τα αυτοκίνητά μας» δήλωσε στο thestival, κάτοικος της Σάρτης που βρέθηκε στο σπίτι του 90χρονου λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό της 11χρονης.

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: 90χρονος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονο κορίτσι - Πήρε το τσεκούρι & απειλούσε όταν την αναζήτησαν στο σπίτι του (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ