Τζον Κένεντι: Κόλλησε την Τζάκι σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα & έτσι απέβαλε το 3ο της παιδί – Η συμφωνία που έκανε με τον πεθερό της (φωτό)

Ήταν πολύ άπιστος ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ & είχε κουραστεί η Τζάκι.

Η Μορίν Κάλαχαν, συγγραφέας του «Ask NotThe Kennedys and the Women They Destroyed» και αρθρογράφος της Daily Mail αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά της μεγάλης οικογένειας Kennedy

Η συγγραφέας μιλά αναλυτικά για τις απιστίες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και τις φορές που κόλλησε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα στην σύζυγό του, Τζάκι Κένεντι.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι πιθανότατα τη μόλυνε με ασυμπτωματικά χλαμύδια και άλλες ασθένειες, κάτι που ίσως και να οδήγησε στις πολλαπλές αποβολές και τον τραυματικό θάνατο στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της στην κόρη της Αραμπέλα το 1956. 

Image

Μόνο αργότερα, η Τζάκι θα ανακάλυπτε ότι πιθανότατα έφταιγαν τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα του συζύγου της.

Image

Διαβάστε ακόμα: Η παράκληση της Κάρολιν Μπέσετ Κένεντι στον σύζυγο της, JFK Jr μετά τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Πάρε τηλέφωνο τον Ουίλιαμ & τον Χάρι» (φωτό & βίντεο)

Η συμφωνία που έκλεισε η Τζάκι με τον πεθερό της

Image

twitter

Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει το βιβλίο, η Τζάκι έκλεισε συμφωνία με τον πατέρα του συζύγου της και πεθερό της, Τζο, το 1956. Κουρασμένη από την κατά συρροή απιστία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, η Τζάκι είπε ότι σκεφτόταν σοβαρά το διαζύγιο, αλλά ο Τζο φοβόταν ότι ένας χωρισμός θα κατέστρεφε κάθε ελπίδα για υποψηφιότητα του γιου του – τότε γερουσιαστή – για την προεδρία.

Έτσι, της «πρόσφερε ένα εκατομμύριο δολάρια για να παραμείνει στο γάμο» γράφει η Κάλαχαν. «Και φυσικά, θα ακολουθούσαν κι άλλα εκατομμύρια αν συνέχιζε να της την κολλάει σεξουαλικών μεταδιδόμενα νοσήματα».

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν η Τζάκι Κένεντι επισκέφθηκε την Ελλάδα - Παρακολούθησε την πρόβα της «Ηλέκτρας» του Σοφοκλή με την Άννα Συνοδινού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ