Made in Greece τα φανταστικά μαγιό της KIÓHNE - Μοντέρνα χρώματα & στιλάτες επιλογές που αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα (φωτό)

Ενσαρκώνουν την όμορφη ισορροπία ανάμεσα στις αντιθέσεις ...

Η Kióhne ιδρύθηκε από τη Lydia και την Amelia, δύο γυναίκες στα τριάντα τους, από την Ελλάδα με αγάπη για τη χώρα τους και τη μοναδική αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού.

Το όραμά τους για την Kióhne ήταν να δημιουργήσουν μια μάρκα resortwear με μια φρέσκια και νεανική προσέγγιση με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, που αποτυπώνουν την εξαιρετική ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού και τα εντυπωσιακά τοπία της χώρας που "αιχμαλωτίζουν" τους ταξιδιώτες.  

Η έμπνευση πίσω από τη μάρκα αντλείται από τις αντιθέσεις που βρίσκονται στη συνύπαρξη αρχιτεκτονικής και φύσης.

Η Kióhne αντιμετωπίζει την ανάγκη για ένα νέο είδος νεανικού και προσβάσιμου ρούχου, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και από παραλία σε βόλτα, για όλες τις περιπτώσεις, όλο το χρόνο.

Το ελληνικό καλοκαίρι έχει να κάνει με το να νιώθεις χαλαρός! Αυτή είναι η αίσθηση που επιδιώκει να προκαλέσει η Kióhne δημιουργώντας μια ευέλικτη γκαρνταρόμπα από ελαφριές δημιουργίες που προέρχονται από συλλογές βασισμένες σε concept.

Παράγεται κυρίως στην Ελλάδα σε συνεργασία με τοπικούς κατασκευαστές, η Kióhne επικεντρώνεται στη βιωσιμότητα σε συνδυασμό με προηγμένα υλικά που είναι απαλά και άνετα, προκειμένου να δημιουργήσουν μια διαχρονική σύγχρονη γυναικεία ντουλάπα.

Με μια νιφάδα χιονιού ως σήμα, το όνομα Kiohne προέρχεται από την ελληνική λέξη «χιόνι». Για ένα brand που αντιπροσωπεύει την ουσία του καλοκαιριού και της νησιωτικής ζωής που εκφράζεται με αρχιτεκτονική γεωμετρία, αυτό το οξύμωρο αναδεικνύει την όμορφη ισορροπία των αντιθέσεων.

Τα Kióhne αντιπροσωπεύουν μια νέα προσέγγιση σε αυτό που είναι τώρα η Ελλάδα.

Για τα μαγιό χρησιμοποιούν την καλύτερη δυνατή λύκρα άμεσου στεγνώματος που είναι καθοριστικής σημασίας για μια πιο χαλαρή εμπειρία στην παραλία. Χρησιμοποιούν υφάσματα, που ενισχύουν την εξαιρετική διαμόρφωση του σώματος και προσφέρουν προστασία 50+ UV.

Όλα τα υλικά είναι ανακυκλώσιμα ή κατασκευασμένα από ανακυκλωμένη πρώτη ύλη.  

Κατανοούν και σέβονται το όραμά του brand, ενώ δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και το φινίρισμα.

Η Λυδία Βουσβούνη και η Αμέλια Θεοδωροπούλου γνωρίστηκαν ενώ εργάζονταν για το brand Zeus+Dione, όπου συνδέθηκαν αμέσως λόγω της αγάπης τους για το καλοκαίρι και την ελληνική δεξιοτεχνία.

Έτσι, αποφάσισαν να μετατρέψουν το κοινό τους πάθος σε ένα προσβάσιμο brand, με προϊόντα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα από υλικά υψηλής ποιότητας. Και οι δύο είναι αφοσιωμένες στο να κρατούν ζωντανή την τοπική δεξιοτεχνία.

Η Lydia είναι η σχεδιάστρια και δημιουργική διευθύντρια της Kióhne. Με βλέμμα στην υψηλή ποιότητα και τη γεωμετρική κοπή, η δουλειά της είναι εμπνευσμένη από τα ταξίδια, την αρχιτεκτονική και τα στοιχεία της φύσης αλλά κυρίως την εμπειρία του τοπίου και του φωτός στην Ελλάδα. Πριν από τη συνίδρυση της Kióhne, η Lydia ήταν επικεφαλής του σχεδιασμού στη Zeus+Dione από το 2012 έως το 2021.

Ενώ εκεί, επικεντρώθηκε στην ελληνική δεξιοτεχνία και κληρονομιά, αντλώντας έμπνευση από τις ελληνικές λαϊκές ενδυμασίες για να δημιουργήσει μοντέρνα προϊόντα πολυτελείας.

Η Amelia είναι η COO και Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Kióhne. Η αγάπη της για τη μόδα μαζί με τη φυσική ομορφιά αυτής της χώρας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού την ενέπνευσαν να ξεκινήσει αυτό το brand. Πριν συνιδρυθεί η Kióhne, η Amelia εργαζόταν στο τμήμα μάρκετινγκ στη Zeus+Dione.

Πιο πρόσφατα, η Amelia εργάστηκε για την οικοδόμηση μιας start-up μάρκας κοσμημάτων μόδας που προήλθε από το ενδιαφέρον της για την αρχαία ελληνική χειροτεχνία, τα υλικά και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κοσμημάτων.  

Τα Kióhne έχουν παρουσιαστεί σε διάφορους εθνικούς και διεθνείς Τύπους. Αυτό περιλαμβάνει εκδόσεις όπως The Guardian, Vogue Greece, Marie Claire και Madame Figaro.

Πιο αξιοσημείωτη, η Γκουίνεθ Πάλτροου φόρεσε τα Kióhne για ένα γύρισμα στο περιοδικό How To Spend It των Financial Times.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα τους: kiohne.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ