Ντάνιελ Ράντκλιφ: Κέρδισε το πρώτο του βραβείο Tony - Με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε την οικογένεια του (βίντεο)

Παρέλαβε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού

Με απόλυτη λάμψη ολοκληρώθηκε η 77η τελετή των βραβείων Tony!

Οι stars του Broadway βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης για την 77η τελετή των ετήσιων βραβείων.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Βραβεία απονέμονται από το American Theatre Wing και το The Broadway League σε μία ετήσια τελετή στη Νέα Υόρκη για παραγωγές και εμφανίσεις του Μπρόντγουεϊ, ενώ ένα βραβείο απονέμεται για θέατρο της περιφέρειας.

Ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς ήταν και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο οποίος κέρδισε το πρώτο του βραβείο Tony.

Με συγκίνηση παρέλαβε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μιούζικαλ για το «Merrily We Roll Along», μια αναβίωση του θεατρικού έργου του Στίβεν Σόντχαϊμ του 1981.

«Η αγάπη μου, Έριν. Εσύ και ο γιος μας είστε το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Σας αγαπώ τόσο πολύ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή, ενώ η σύντροφος του, Νταρκ παρακολουθούσε συγκινημένη.

Ο Ράντκλιφ και η Νταρκ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της αμερικανικής βιογραφικής δραματικής ταινίας «Kill Your Darlings» του 2013. Το ζευγάρι - που είναι μαζί από το 2013 - καλωσόρισε τον γιο του τον Απρίλιο του 2023.

Διαβάστε ακόμη: Η Angelina Jolie γυναίκα από ...βελούδο: Η "σιδηρά κυρία" του Χόλιγουντ με φυστικί σέξυ τουαλέτα Versace - Κόκκινο χαλί με την κόρη της, Βίβιεν ντυμένη αγοράκι (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ