Έκπληκτη η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον συνήγορο της, Απόστολο Λύτρα: «Με το να καλύπτουμε αυτούς τους ανθρώπους δεν καταφέρνουμε κάτι (βίντεο)

"Είναι πολύ πρόωρο για να σκεφτώ εάν θα προχωρήσει η συνεργασία μας", συμπλήρωσε.

δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την βιτριόλι ήταν ο γνωστός Απόστολος Λύτρας.

Μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λοιπόν, για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, για την οποία κατηγορείται από τη σύζυγό του ο Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας στο Live News, εξήγησε την εικόνα που είχε η ίδια από τον δικηγόρο της.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως η ίδια δεν είχε την παραμικρή ένδειξη ότι ο γνωστός ποινικολόγος είχε τέτοια συμπεριφορά. «Προφανώς και από χθες βρίσκομαι σε σοκ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει γίνει όλο αυτό. Πραγματικά, δεν είχα καμία τέτοια ένδειξη από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι είχε τέτοια προβλήματα. Έχω πέσει από τα σύννεφα, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι. Επειδή εγώ αυτή τη στιγμή έχω διττό ρόλο κι επειδή ήταν δικηγόρος μου, αλλά κι επειδή είμαι θύμα μιας βίαιης επίθεσης, προφανώς και το καταδικάζω σαν γεγονός και πάντα η φωνή μου θα είναι για τα θύματα που έχουν υποστεί βία», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, σκεπτόμενη όσα έχουν έρθει στο φως της επικαιρότητας το τελευταία, χρόνια, πρέπει να καταλάβουμε ότι τελικά το να είναι κάποιος πολύ καλός επαγγελματίας, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι εν δυνάμει κακοποιητής. Εγώ επειδή μιλούσα και με τους δύο και τον κύριο Λύτρα και τη σύζυγό του, δεν είχα καταλάβει τίποτα».


Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πόσο πόνο έχω βιώσει; - Πόσες μάχες έδωσα;» - «Η ζωή πάντα νικάει» - 4 χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι (βίντεο)

Τόνισε επιπλέον, πως το περιβάλλον του κακοποιητή δεν πρέπει να τον προστατεύει. «Αυτό που θέλω να πω πέρα από το ότι είναι καταδικασμένο το γεγονός, ως θύμα βίας θέλω να σταθώ και στην στάση που κρατάει το περιβάλλον απέναντι σε έναν κακοποιητή. Δημιουργούν συχνά ένα προστατευτικό περιβάλλον για να δρα κάποιος κακοποιητής ή εγκληματίας. Κι εκεί πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας όλοι, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα μελλοντικά θύματα. Το λέω γενικά. Με το να καλύπτουμε αυτούς τους ανθρώπους δεν καταφέρνουμε κάτι», ανέφερε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία τους κι αν αυτή θα συνεχιστεί. «Είναι πολύ πρόωρο για να το σκεφτώ και να σας απαντήσω εάν θα προχωρήσει η συνεργασία μας. Σίγουρα είναι λίγο δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες να προχωρήσει η συνεργασία μας, όχι μόνο από την πλευρά μου. Φαντάζομαι ότι και αυτοί οι δύο άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω και να δώσουν προτεραιότητα σε πιο σημαντικά ζητήματα. Έχω δει σε εκείνον κυρίως ότι η πίεση της δουλειάς ήταν πολύ μεγάλη, οριακά μπορούσε να ελέγξει το άγχος και την πίεση που συμβαίνουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποφυλακίζεται η γυναίκα που της έριξε βιτριόλι - «Όταν ένας άνθρωπος πήγε να σε σκοτώσει & δεν το μετάνιωσε, είναι ανησυχητικό» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ