«Είμαι χάλια, δεν γινόταν άλλο»: Η πρώτη δήλωση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, συζύγου του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό - Ζήτησε περιπολικό έξω από το σπίτι (βίντεο)

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου προσπαθεί να διαχειριστεί στα σωματικά και ψυχικά τραύματα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον Απόστολο Λύτρα

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της από τον ποινικολόγο.

«Είμαι χάλια, και σωματικά και ψυχικά. Προσπαθώ να διαφυλάξω και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Δεν είμαι καλά. Πώς να είμαι καλά; Δεν γινόταν άλλο», ανέφερε η Σοφία Πολυζωγοπούλου, στην πρώτη της αντίδραση μετά τον ξυλοδαρμό της, μιλώντας στο «Star».

Διαβάστε ακόμα: «Ούρλιαζα, παρακαλούσα να σταματήσει - Κατάπινα τα αίματα, ένιωθα ότι πνίγομαι»: Η φρίκη που έζησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στα χέρια του Απόστολου Λύτρα (βίντεο)

Ο γνωστός ποινικολόγος αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη γυναίκα του, με τον Άρειο Πάγο, ωστόσο, να διατάζει τη διενέργεια προκαταρκτικής πειθαρχικής έρευνας για ενδεχόμενες ευθύνες δικαστικού και εισαγγελικού λειτουργού, αναφορικά με τις ενέργειές τους στο στάδιο της προδικασίας για την υπόθεση.


Διαβάστε ακόμα: Έκπληκτη η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον συνήγορο της, Απόστολο Λύτρα: «Με το να καλύπτουμε αυτούς τους ανθρώπους δεν καταφέρνουμε κάτι (βίντεο)

Ζήτησε περιπολικό έξω από το σπίτι

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα ζήτησε να υπάρχει έξω από το σπίτι της περιπολικό για την ασφάλειά της, ενώ της χορηγήθηκε και panic button.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ERTNews, Γιώργος Γεραφέντης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 37χρονη δικηγόρος ζήτησε για την ασφάλειά της να υπάρχει περιπολικό έξω από το σπίτι της στα Μεσόγεια. Το αίτημά της, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε δεκτό και πλέον έξω από την οικία της βρίσκεται πλήρωμα περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Επιπλέον, χθες το βράδυ αστυνομικοί του τμήματος Ομονοίας πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού και κατάσχεσαν ένα πιστόλι και μία καραμπίνα που κατείχε νόμιμα ο 52χρονος ποινικολόγος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να του αφαιρεθούν οι άδειες οπλοφορίας, οι οποίες έληγαν το 2028.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr