Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Σκορπιό - Εντάσεις & ανησυχία σε συναισθηματικό επίπεδο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης δημιουργεί μια σχετική ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο, η οποία επιτείνεται από τη χιαστί όψη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα. Έτσι ίσως δεν ξέρουμε πώς να εκφράσουμε τις ανησυχίες ή το άγχος μας. Ευτυχώς το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά να γειωθούμε, να καλμάρει το νευρικό μας σύστημα και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας. Ακόμη μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε έναν πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί, αλλά να είμαστε κι αρκετά υπομονετικοί. Συνολικά είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε ιδιαίτερα.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά κυρίως με πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστον έγνοιες και ίσως προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να νιώθετε ασφαλείς. Μολονότι η συναισθηματική Σελήνη στον Σκορπιό δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας, οι όψεις της την κάνουν υποφερτή. Η όψη της με τον Κρόνο είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να έχετε θετικές αποκρίσεις στη δουλειά και καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Βοηθά ακόμη όταν ξεμπερδέψετε με όλα όσα πρέπει να κάνετε να αξιοποιήσετε το βραδάκι για τη χαλάρωση και τη διασκέδαση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η Τρίτη για σας με τη Σελήνη απέναντι σας να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Έτσι μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους, να μοιράζεστε χρόνο με τους συνεργάτες σας ή να συναντιέστε με αγαπημένα πρόσωπα. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε. Οι αντιστάσεις ή τα εμπόδια που θα συναντήσετε από άλλους θα είναι μειωμένα στην επίτευξη των στόχων σας. Ακόμη για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια επαφή για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους που να σας φέρει χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη ξεκινά με μια Σελήνη στον Σκορπιό που σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη των «πρέπει», τον Κρόνο, που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα και στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης είναι μια καλή μέρα για έρευνα. Επίσης αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, έναν έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις, αλλά και να προωθήσετε θέματα δουλειάς, να κάνετε γνωστές τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας διαφημίζοντας τα ή να έχετε μια αύξηση στις πωλήσεις σας αν ασχολείστε με το εμπόριο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ