Ιζαμπέλα Ροσελίνι: Φόρεσε ένα συγκλό φόρεμα του Emilio Pucci - Στα εμβληματικά του χρώματα - Μωβ, ροζ, λευκό!

Διαχρονική γοητεία που καταπλήσσει ακόμη και στα 72 της!

Τι να πει κανείς για αυτή την ακαταμάχητη, αριστοκρατική ομορφιά;

Ο λόγος για την Ιζαμπέλα Ροσελίνι, η οποία σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια της!

Η κομψή Ιταλίδα έγινε 72 ετών και με αφορμή αυτό θυμάται τη στιγμή που φόρεσε Emilio Pucci για το εξώφυλλο της Ιταλικής Vogue πριν 34 χρόνια.

Πιο κούκλα από ποτέ πόζαρε στον φακό του Steven Meisel, φορώντας ένα χαρακτηριστικό σχέδιο του οίκου Pucci, του οποίου οι γεωμετρικοί στροβιλισμοί σε υδάτινο μπλε και τιρκουάζ ήταν εμπνευσμένοι από ένα μικροσκοπικό νησί στις ακτές της Νάπολης, που ονομάζεται Vivara.

Η εικόνα λειτούργησε ως πηγή έμπνευσης για να σχεδιάσει η Miceli τη S/S ‘24 συλλογή, στην οποία έδωσε τον τίτλο «Very Vivara».

Φυσικά, στα 72 της η Ροσελίνι ανέβηκε στην πασαρέλα, που έλαβε χώρα στη Ρώμη και κατέπληξε τα πλήθη με το εμβληματικό φόρεμα.

Το who is who της Ιζαμπέλα Ροσελίνι

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι (Isabella Fiorella Elettra Giovanna Rossellini, γενν. 18 Ιουνίου 1952) είναι Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο.

Γεννήθηκε το 1952 στη Ρώμη. Οι γονείς της ήταν ο σκηνοθέτης Ρομπέρτο Ροσελίνι και η ηθοποιός Ίνγκριντ Μπέργκμαν. Το 1979 απέκτησε και την αμερικανική υπηκοότητα, εκτός της ιταλικής που ήδη κατείχε.

Υπήρξε παντρεμένη με τον Μάρτιν Σκορτσέζε, τον οποίο χώρισε για τις ψυχολογικές του μεταπτώσεις. Γνώρισε τον Ντέιβιντ Λιντς το 1986 στα γυρίσματα της ταινίας Μπλε βελούδο και από εκείνο το έτος μέχρι το 1991 είχε σχέση μαζί του.

Ο Λιντς της είπε ότι έμοιαζε πολύ με την Μπέργκμαν, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι κόρη της.

Διαβάστε ακόμη: Μαθήματα αυθεντικής ομορφιάς από την Ιζαμπέλα Ροσελίνι - Υποχρέωσε τη Vogue να μην ρετουσάρει τις ρυτίδες της - Έγινε εξώφυλλο (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Αυγουλού η Ιζαμπέλα Ροσελίνι του Χόλιγουντ: Μας δείχνει τα βιολογικά της αυγά & τα συγκρίνει με του σούπερ μάρκετ (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Κατά μάνα κατά κύρη.... Δείτε την Ιζαμπέλα Ροσελίνι και την κούκλα μαμά της στους δρόμους της Ρώμης το 70 (φώτο)

Διαβάστε ακόμη: Isabella Rossellini- Vintage: Όταν η κόρη της Bergman έγινε το «ωραιότερο πρόσωπο του αιώνα» στα εξώφυλλα των 70s- 80s (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ