Σπάνια εμφάνιση του Γιώργου Λιάνη & του Φοίβου - Που τους εντοπίσαμε; (φωτό)

Σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση

Οι εκδόσεις Ταξιδευτής μας "προσκάλεσαν" τη Δευτέρα 17 Ιουνίου (8 μ.μ.) στο θέατρο Άλσος στην παρουσίαση του βιβλίου-βιογραφίας του Βασίλη Καρρά, με τίτλο "Καλησπέρα και καλή βραδιά", του Θάνου Κανούση.

Καλησπέρα και καλή βραδιά

Μεταξύ εκείνων που μίλησαν ήταν οι: Γιώργος Λιάνης (Δημοσιογράφος – Συγγραφέας), Μαργαρίτα Μάτσα (Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας MINOS EMI UNIVERSAL), Φίλιππος Πλιάτσικας (Τραγουδοποιός – Συγγραφέας), Φοίβος (Συνθέτης) και ο συγγραφέας Θάνος Κανούσης (Βιογράφος του Βασίλη Καρρά).

 

Κείμενα διάβασαν οι ηθοποιοί Μιχάλης Μαρκάτης και Δημήτρης Καλαντζής, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Τόσο ο Φοίβος, όσο και ο Γιώργος Λιάνης εμφανίστηκαν με casual σικ look.

Ο Γιώργος Λιάνης είναι Έλληνας δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός, ενώ ο Φοίβος (πραγματικό ονοματεπώνυμο: Ευάγγελος - Φοίβος Τασσόπουλος) είναι Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός δίσκων.

Διαβάστε ακόμη: Υποβασταζόμενη η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα Κεσογλίδου - Με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε ... (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Έγιναν τα 9ημερα του Βασίλη Καρρά σε κλειστό οικογενειακό κύκλο - Φαγητό σε 100 οικογένειες έδωσαν η σύζυγός και η κόρη του (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Ο νεαρός Βασίλης Καρράς επί σκηνής - Το «βλαχάκι από το χωριό» κατέβηκε στην Αθήνα για να τον ανακαλύψουν ...

Διαβάστε ακόμη: Πως αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά, Άννα Βίσση & Δέσποινα Βανδή: «Θα είσαι για Πάντα» - «Γενναιόδωρος, αληθινός, σπάνιας κοπής άνθρωπος»

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Καρράς: Η ζωή του είχε όλα - φτώχεια, δυσκολίες αλλά και τεράστια δόξα και φώτα που έσβησαν για πάντα για τον λαϊκό τραγουδιστή που λατρεύτηκε

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Καρράς: Ουρές στο λαϊκό προσκύνημα για τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμη: Με μπουζούκια αποχαιρέτησε η Θεσσαλονίκη τον άρχοντα της νύχτας: Με μάτια βουρκωμένα & τραγούδια στα χείλη το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά - Λύγισε η γυναίκα του (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ