Naomi Watts: "Ήμουν 36 ετών & προσπαθούσα να μείνω έγκυος - Αποκαλύφθηκε ότι είχα πρόωρη εμμηνόπαυση - Έπεσα από την καρέκλα μου"

Όλα όσα λέει χωρίς να έχει ταμπού

Για την πρόωρη εμμηνόπαυση που είχε μίλησε η Naomi Watts, δίνοντας βήμα ώστε να γίνουν κάποιες αλλαγές στο Χόλυγουντ σχετικά με τα στερεότυπα της ηλικίας και της καριέρας.

Χαρακτηριστικά η 55χρονη ανέφερε ότι:

«Μου είχαν πει ότι η καριέρα μου θα τελείωνε στα 40, οπότε δούλευα ασταμάτητα. Και δυστυχώς για μένα, όταν ήμουν στο κατώφλι του να ξεκινήσω οικογένεια, μου είπαν ότι πλησιάζω στην εμμηνόπαυση. Έτσι, με κατέβαλε πανικός, πολύς φόβος και ντροπή και, ευτυχώς, εδώ θα παραλείψω τις λεπτομέρειες, κατάφερα να κάνω παιδιά αλλά αμέσως μετά το δεύτερο παιδί μου, στις αρχές των σαράντα, ξεκίνησαν πολύ σοβαρά συμπτώματα εμμηνόπαυσης, και ακόμα και τότε ένιωθα μεγάλη ντροπή, ότι αν τολμούσα έστω να αναφέρω αυτή τη λέξη θα με στιγμάτιζαν ως άχρηστη πλέον, έτοιμη για απόσυρση, για τα μετόπισθεν. Δεν είσαι πια σέξι, δεν μπορείς πλέον να ερμηνεύσεις… θα ήταν αυτοκτονία για την καριέρα μου να αναφέρω το ζήτημα.

»Αλλά μετά σκέφτηκα, αυτό δεν βγάζει νόημα. Είμαστε ο μισός πληθυσμός. Όλες μας θα μπούμε σε εμμηνόπαυση κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, οπότε αποφάσισα, γ**α τα, θα μιλήσω γι’ αυτό, αν τους τρομάζει όλους, κρίμα, αλλά μπορεί και να κάνει το αντίθετο και να δώσει παράταση στην καριέρα μου».

Η Naomi Watts στο παρελθόν έχει αποκαλύψει ότι στα 36 της προσπαθούσε να μείνει έγκυος, αλλά οι εξετάσεις της έδειξαν ότι πλησίαζε σε πρόωρη εμμηνόπαυση.

«Σχεδόν έπεσα από την καρέκλα μου. Μου λένε ότι είμαι κοντά στην εμμηνόπαυση, ενώ απλά αισθάνομαι έτοιμη να μείνω έγκυος. Πώς μπορούν αυτά τα πράγματα να συμβαίνουν ταυτόχρονα;».

Πρόσφατα η ηθοποιός παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον αγαπημένο της, Billy Crudup.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Naomi Watts - Billy Crudup: Παντρεύτηκαν και το κράτησαν μυστικό - Όλες οι λεπτομέρειες (φωτό - βίντεο)

Naomi Watts: Ποζάρει με ψηλόμεσο μπικίνι & μας αφήνει άφωνους - Κορμί λαμπάδα στα 55 της!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr