Made in Greece η εμφάνιση της Κιάρα Φεράνι - Η Ιταλίδα influencer με αποκαλυπτικό φόρεμα δια χειρός Σήλια Κριθαριώτη (φωτό)

Με φόντο το μαγικό τοπίο στο Κάπρι

Πέραν από την εγχώρια showbiz, το ταλέντο της Σήλιας Κριθαριώτη έχει φτάσει μέχρι και το Χόλυγουντ.

Η διάσημη σχεδιάστρια έχει "ντύσει" μεγάλες προσωπικότητες όπως τη Zendaya, Jennifer Lopez, Beyonce, Poppy Delevingne, Paris Hilton, Coco Jones ...

Η επόμενη κυρία που μπαίνει στη λίστα είναι η Κιάρα Φεράνι.

Η Ιταλίδα inluencer πόζαρε φορώντας μία καταπληκτική δημιουργία με φόντο το ονειρικό Κάπρι.

Συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα τέλειο maxi εξώπλατο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ σε βεραμάν απόχρωση με κεντημένες κόκκινες λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος.

Η ίδια η Σήλια Κριθαριώτη δημοσίευσε στο προσωπικό της instagram μερικά κλικς, που απαθανατίζουν την Κιάρα Φεράνι μέσα στο made in Greece σύνολο της.

Να πούμε ότι αυτό το διάστημα ήταν περίεργο για την influencer, καθώς μετά το σκάνδαλο με το χριστουγεννιάτικο κέικ έχασε πολλούς ακολούθους ενώ δεν άργησε να έρθει και ο χωρισμός της από τον ράπερ Fedez.

Τώρα, φαίνεται να έχει επανέλθει στα social media, δημοσιεύοντας συνεχώς στιγμές από την καθημερινότητά της με τα δύο παιδιά της, Λεόνε και Βιτόρια.

Διαβάστε ακόμη: Σήλια Κριθαριώτη: Μοναδικά γενέθλια στο σπίτι της με θέα την Ακρόπολη - Δίπλα της ο σύζυγος της, Νίκος Τσάκος (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Κοράλια & διαμάντια στον λαιμό της – H super stylish & chic τουαλέτα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ