Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Γιόρτασε οικογενειακά τα 70α γενέθλια του πατέρα του -Βόλτα με το γιοτ αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων (φωτό)

Σύσσωμη η οικογένεια!

δισεκατομμυριούχος Μαρκ Ζούκερμπεργκ γιόρτασε σίγουρα διαφορετικά από ότι όλοι εμείς την ημέρα του Πατέρα και τα γενέθλια του πατέρα τους, Έντουαρτ.

Ο Mr. Facebook, φιλοξένησε τον πατέρα του, Έντουαρντ για να γιορτάσει τα 70ά γενέθλια του.

Το σούπερ γιοτ του αξίζει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια…

Ζούκερμπεργκ και τα αδέρφια του εθεάθησαν σε φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν «Ed's kids» ενώ ο πατέρας τους φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε: «I'm Ed».

 «Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που ξεκίνησε και συνεχίζει να εμπνέει ολόκληρη την οικογένειά μας».

«Γιορτάζουμε επίσης τα 70ά του γενέθλια και ήταν πραγματικά κάτι να ακούς τα εγγόνια (τουλάχιστον τα αρκετά μεγάλα) να λένε στον παππού όλους τους τρόπους που έχει νόημα στη ζωή τους χθες το βράδυ στο δείπνο. Στα πολλά ακόμα», πρόσθεσε στο μήνυμά του.

Διαβάστε ακόμα: Με κοστούμι & παπιγιόν μας εύχεται ο Mark Zuckerberg - Πλάι στη σύζυγο του, Priscilla Chan (φωτό)

Ο δισεκατομμυριούχος έχει τρεις αδελφές, την Αριέλ, την Ράντι και τη Ντόνα, που είναι παντρεμένες και έχουν αποκτήσει και αυτές τα δικά τους παιδιά.

Στην φωτογραφία φαίνονται ο Έντουαρντ, η σύζυγός του, Κάρεν, τα παιδιά τους, οι σύζυγοι και τα δέκα εγγόνια τους.

Δίπλα στον Μαρκ είναι η σύζυγός του Πρισίλα που κρατά το χέρι της μιας κόρης τους. Μαζί έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, την Μάξιμα, την Όγκουστ και την Αουρέλια.

Διαβάστε ακόμα: Όταν δύο billionaires συναντιούνται: Τα 40α γενέθλια του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, η "guest" εμφάνιση του Bill Gates & η έκπληξη της συζύγου του, Priscilla (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ