Στεφανία Γουλιώτη τον πατέρα της: «Τον έχασα από καρκίνο» - «Είδα όλη την πορεία από τον λεβέντη άντρα μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα» (βίντεο)

"Με τον πατέρα μου είχε όμορφες και άσχημες στιγμές", συμπλήρωσε.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Άννας Δρούζα, «Όσα δε λέμε» και μίλησε για το «Maestro», την προσωπική της ζωή, και τον πατέρα της που έχασε από καρκίνο.

Η ηθοποιός περιέγραψε τη διαδικασία και την αλλαγή που είδε σε αυτόν κατά τη διάρκεια της περιπέτειας υγείας του: «Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Είδα όλη την πορεία του ανθρώπου, από τον λεβέντη άντρα μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα. Επτά χρόνια κράτησε αυτό. Ξεκίνησε από καρκίνο στον μυελό των οστών. Θεωρώ μεγάλη τύχη ότι ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή τη διαδικασία. Έμαθα και για τον εαυτό μου πολλά πράγματα μέσα από αυτό… Με παρατηρούσαν οι κοντινοί μου άνθρωποι. Συνέβαινε κάτι και του έλεγα: "Ωραία, πάμε στο επόμενο βήμα. Τι πρέπει να κάνουμε;"».

Επίσης, μοιράστηκε τις δύσκολες τελευταίες στιγμές του πατέρα της: «Εθελοτυφλούσα τρομερά. Το μεγαλύτερο σοκ, το να δεις που φτάνει ο άνθρωπος, ήταν όταν τον είδα στη ΜΕΘ, στην εντατική. Έβλεπες ένα σώμα που να μην μπορεί να ελέγξει τίποτα, να μην καταλαβαίνει, να μην μπορεί να φωνάξει, να αρθρώσει. Έφυγε σε κώμα. Τον ξύπνησαν λίγο, εκεί έβλεπε ότι φεύγει αλλά δεν φεύγει και δεν καταλάβαινε. Δεν μας άφησαν να του μιλήσουμε πριν φύγει».


Διαβάστε ακόμα: Στεφανία Γουλιώτη: Καρέ καρέ η μεταμόρφωσή της σε εγκυμονούσα - Τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν του Maestro (φωτό & βίντεο)

Τέλος, η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε ότι αν και έφυγε από τη ζωή, ακόμη αισθάνεται θυμό μαζί του και νιώθει πληγωμένη από κάποια πράγματα: «Πιο πριν όμως ήμασταν μαζί, είπαμε όμορφα πράγματα, είπαμε και άσχημα. Ήταν μια σχέση που είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Έχω πληγωθεί πολύ από τον πατέρα μου, έχω ακόμα πολύ θυμό μαζί του κι αυτό είναι μια μεγάλη ανακάλυψη ότι ο θυμός δεν τελειώνει όταν ο άνθρωπος φύγει, η σχέση με έναν άνθρωπο δεν τελειώνει όταν αυτός φύγει».

Διαβάστε ακόμα: Maestro - Xριστόφορος Παπακαλιάτης : Όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου - ''Χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε η σειρά'' (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ