Έγκυος ανέβηκε στην πασαρέλα με πολλά κιλά & λαμπερό χαμόγελο - Το ίντερνετ τα έβαλε μαζί της (φωτό)

Σχολιάστηκε με αρνητικό τρόπο το σώμα της 

Σάλο αντιδράσεων προκάλεσε ένα μοντέλο, όταν περπάτησε με μαγιό και φουσκωμένη κοιλιά στην πασαρέλα.

Ο λόγος για την Iskra Lawrence με καταγωγή από τη Μ.Βρετανία, που εμφανίσθηκε στο Miami Swim Week fashion ενώ διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Μέσα από το λογαριασμό της στο instagram, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν να ποζάρει με χαμόγελο και να χαϊδεύει την κοιλιά της.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτει 2024 (και με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο) το body shaming σε μια έγκυο γυναίκα, είναι ο τρόπος που κάποιοι επιλέγουν για να γεμίσουν τον χρόνο τους», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

«Θέλω να ευχαριστήσω αυτά τα τρολ που ήταν τόσο εμμονικά μαζί μου και έκαναν προτεραιότητά τους να σχολιάσουν το "χοντρό" σώμα μου. Τόσο εντυπωσιακό που δεν έχεις τίποτα πιο σημαντικό για να κάνεις», είπε αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια.

Η ίδια τόνισε ότι τα αρνητικά σχόλια της δίνουν κίνητρο να συνεχίσει να εμφανίζεται και να αποδεικνύει πως όλα τα σώματα αξίζουν.

Η Iskra εδώ και χρόνια είναι «ανοιχτή» και ειλικρινής σχετικά με την εμπειρία της με τη σωματική δυσμορφία και τις διατροφικές διαταραχές.

Μέσα από όλα τα ηχηρά μηνύματα που μοιράζεται, ελπίζει, ότι θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε κάποια στιγμή, ότι η αξία μας καθορίζεται μόνο από εμάς τους ίδιους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ