Συγκλονίζει η 35άχρονη που εμβόλισε με το αυτοκίνητο ο εν διαστάσει σύζυγός της και μετά της επιτέθηκε: «Του έλεγα: “Πνίγομαι, πεθαίνω”, αλλά δεν με άφηνε» (βίντεο)

«Είχε έρθει στο σπίτι με καραμπίνα και πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά μας» λέει η γυναίκα, θύμα της ενδοοικογενειακής βίας

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά για την 35χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που κινδύνευσε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Η γυναίκα περιγράφει όσα πέρασε στα χέρια του 40χρονου και συγκλονίζει. Το δεύτερο περιστατικό έγινε την Κυριακή το βράδυ με τον δράστη να εμβολίζει το μηχανάκι που οδηγούσε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια να κατεβαίνει κάτω και να προσπαθεί να την πνίξει.

«Του έλεγα: “Πνίγομαι, πεθαίνω”, αλλά δεν με άφηνε», είπε η 35άχρονη στο MEGA και συνέχισε:

«Το βράδυ της Κυριακής, όταν σχόλασα από τη δουλειά μου και πήγαινα στο σπίτι με το μηχανάκι, είδα να έρχεται κατά πάνω μου ένα αυτοκίνητο. Με χτύπησε δυνατά και έπεσα. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αυτός, γιατί άρχισε να με βρίζει και έκανα τη λιπόθυμη. Με χτύπησε στην πλάτη, μου τράβηξε τα μαλλιά και άρχισε να με πνίγει. Έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Του έλεγα: “Πνίγομαι, πεθαίνω”, αλλά δεν με άφηνε, όμως για καλή μου τύχη εμφανίστηκε από το πουθενά ένας φίλος και με βοήθησε. Εγώ έτρεξα με τα πόδια και πήγα στο σπίτι».

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα ζούσε χωριστά. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 40άχρονος απειλεί την εν διαστάσει σύζυγό του. Πριν από έναν χρόνο την απείλησε με καραμπίνα. Η γυναίκα πρόλαβε να κλείσει το παντζούρι και γλίτωσε τον τραυματισμό.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Εμβόλισε το μηχανάκι της συζύγου του με το αυτοκίνητο, την πέταξε κάτω και προσπάθησε να την πνίξει - Πως κατάφερε να σωθεί η γυναίκα (βίντεο)

«Πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά μας»

«Είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος με απείλησε. Πριν ενάμιση χρόνο που χωρίσαμε και έφυγα από το σπίτι ήρθε και με βρήκε με μία καραμπίνα, πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά μας και εξαφανίστηκε για τρεις ολόκληρους μήνες. Έφυγα, γιατί δεν άντεχα. Εδώ και έναν μήνα άρχισε να με απειλεί πάλι. Και έλεγε μπροστά στα παιδιά ότι θα με σκοτώσει», λέει.


Αμέσως μετά η γυναίκα απευθύνθηκε στην Αστυνομία και μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στον Λευκό Πύργο. Κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και της χορηγήθηκε το panic button.

Ο δράστης αναζητείται και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ