Τραγωδία στην Τουρκία: Βρετανός μεγιστάνας σκότωσε τη σύζυγό του & μετά αυτοκτόνησε - Τα 3 μικρά παιδιά ήταν μέσα στο σπίτι

Με αφορμή τα μηνύματα που είδε στο κινητό της 40χρονης

Αποτροπιασμό προκαλεί αυτό το απίστευτο έγκλημα που σημειώθηκε στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, Βρετανός πολυεκατομμυριούχος δολοφόνησε τη 40χρονη σύζυγό του και ύστερα αυτοκτόνησε, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν τα τρία τους παιδιά.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας πετρελαίου «ASG Inspection», Ντέιβιντ Τόμας Μπλιθ, σκότωσε τη γυναίκα του, Βικτόρια Βέρα, στο σπίτι τους στην Άγκυρα.

Μάλιστα, η σύζυγος του δράστη ήταν αναγνωρίσιμη, καθώς ήταν κωμικός και παρουσίαζε το «Morning Show» στο Europe 2 μαζί με τον Τσέχο παρουσιαστή, Λέος Μάρες.

Το έγκλημα φέρεται να σημειώθηκε μετά από έντονη λογομαχία και με ακραία έκφραση ζήλιας για μηνύματα που είχε λάβει η 40χρονη ηθοποιός στο κινητό της τηλέφωνο.

Το γεγονός ότι και τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας τριών, τεσσάρων και 14 ετών βρίσκονταν στο σπίτι, κάνει αυτή την υπόθεση ακόμη πιο τραγική.

Tην επιμέλειά τους έχουν αναλάβει συγγενείς της μητέρας, που ταξίδεψαν στην Τουρκία μετά το φρικτό συμβάν.

Image

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έζησε στην Πράγα για αρκετά χρόνια προτού μετακομίσει στην Τουρκία, αφού η δουλειά του Μπλιθ τον οδήγησε στη Μέση Ανατολή.

Η παρουσιάστρια είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου της σε φιλανθρωπικό έργο, δουλεύοντας στην τσεχική οργάνωση «Velvet Smile», η οποία βοηθά στη «βελτίωση της ποιότητας ζωής για οικογένειες ασθενών και παιδιών με αναπηρία και θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης», σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ