Η Μαρία Καρυστιανού γράφει: Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων! - Οι άνθρωποι που παύουν να είναι άνθρωποι

Την υπουργοποίηση 8 μελών της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών σχολιάζει η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023».

Επικριτικά σχολιάζει η Μαρία Καρυστιανού με ανάρτησή της, τη σπουδή του πρωθυπουργού να υπουργοποιήσει όχι ένα ούτε δύο αλλά οχτώ όπως γράφει μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών ως επιβράβευση.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση» γράφει μεταξύ άλλων η Μρία Καρυστιανού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος, ότι παρά τις «φωνές» για «συγκάλυψη» του εγκλήματος των Τεμπών, αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση.

Το υπουργικό συμβούλιο αριθμεί πλέον οκτώ μέλη της Εξεταστικής καθώς μετά τη Ζωή Ράπτη, τον Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Ιωάννα Λυτρίβη προστέθηκαν την Παρασκευή (14/06), μετά τον ανασχηματισμό, οι: Κώστας Γκιουλέκας, Ιάσωνας Φωτήλας, Κατερίνα Παπακώστα, Χρήστος Κέλλας και Κώστας Καραγκούνης.

Δείτε την ανάρτηση:

Οι άνθρωποι που παύουν να είναι άνθρωποι

«Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών αριθμεί το υπουργικό συμβούλιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση.»

Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων! 

Όμως @kyriakosMetsot2 τα αίσχη  που έχετε διαπράξει, με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα.

Νομίζετε με το να υποθάλπετε τη διαφθορά, καταφέρνετε να επιδεικνύετε δύναμη… 

Απαρχής του κόσμου η αληθινή δύναμη είχε πρόσωπο αγάπης και όχι εξουσίας. 

Όλες οι σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού που αφορούν στην υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές σας  στο «μπάζωμα» της αλήθειας των Τεμπών , είναι ,πέρα για πέρα, η απόδειξη της φθηνής σας αξίας και της φτωχής αντιληπτικότητας σας σε ότι αφορά το ιδανικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή τη χώρα. 

Σε ότι αφορά εμάς, που κλαίμε τα καμμένα παιδιά μας, αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση ότι εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή της αδιαπραγμάτευτης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  της απόλυτα εναρμονισμένης με την ΗΘΙΚΗ…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ