Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό - Προσοχή στον εκνευρισμό & στη διαχείριση των συναισθημάτων μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η κυρίαρχη όψη της Σελήνης στο μεγαλύτερο μέρος της Τετάρτης είναι η αντίθεση της από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία του μυαλού όταν έχουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις κι αυτό που βοηθά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έχουμε το βλέμμα μας στον στόχο χωρίς να παρασυρόμαστε από τους γύρω μας. Πολύ σημαντικό είναι να προσέξουμε πώς εκδηλώνουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα, ιδιαίτερα τον εκνευρισμό μας, ενώ πρέπει να είμαστε ευέλικτοι καθώς με αυτή την όψη μπορεί να προκύψουν απρόοπτα μέσα στη μέρα ή και διαφωνίες στις σχέσεις μας. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι οι αποδέκτες της επιρροής που πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Στη συνέχεια η Σελήνη θα σχηματίσει αργά το απόγευμα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αφού βγει για πολύ λίγο σε φάση κενής πορείας θα προχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη στις 19:31 προσφέροντας την ευκαιρία για ένα πιο αισιόδοξο και χαλαρό βράδυ.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι έντονη η επιρροή της αντίθεσης της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο που είναι αρκετά πιεστική. Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφο σας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι η όψη αυτή τείνει να σας κάνει πιο υπερβολικούς και δίνει την αίσθηση του επείγοντος, εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Προσέξτε ιδιαίτερα και να μην παρασυρθείτε από άσκοπες και ανώφελες αγορές που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Καλύτερα να εξερευνήσετε πιο βαθιά τα θέματα σας, να κερδίσετε χρόνο και αργότερα να προχωρήσετε στις σημαντικές σας αποφάσεις. Οι βραδινές ώρες είναι πιο χαλαρές και μπορείτε να απολαύσετε μια έξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η μέρα φέρει την επιρροή της αντίθεσης της Σελήνης που βρίσκεται στον Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο σας και σεις προσπαθείτε να βρείτε αλήθειες και ψέματα στις σχέσεις σας. Όμως η μέρα δεν ευνοεί την ευθυκρισία κι αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αδικήσετε κάποιον ή να νιώσετε εσείς αδικημένοι. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και πιεστικοί σήμερα. Απολαύστε μια μέρα που μπορεί να σας βοηθήσουν και οι άλλοι να περάσετε καλά. Ακόμη αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις, να κάνετε υπερβολές ή να είστε παράτυποι. Η όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα τις απογευματινές ώρες είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα επικοινωνίας κι επαφών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης, αλλά και παράλληλα υπερβολικών αντιδράσεων στην καθημερινότητα σας Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα, ιδιαίτερα με τους συνεργάτες σας και τους ανθρώπους που δραστηριοποιείστε από κοινού καθημερινά. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Ακόμη προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις ώρες που αφιερώνετε στη δουλειά κι αυτές που αφιερώνετε στην ξεκούραση σας. Η Σελήνη περνώντας το απόγευμα στον Τοξότη θα δώσει έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ