Μπράβο ΠΑΟΚ: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει τα έξοδα θεραπείας του μικρού Γιαννάκη - Το παιδί που μας συγκίνησε πάει στις ΗΠΑ με στόχο να περπατήσει ξανά (φωτό)

Μας συγκίνησε ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, δίνοντας μαθήματα οπαδική συμπεριφοράς

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης μας συγκίνησε όλους στον τελικό του Conference League, όπου προσκεκλημένος του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν παρόν στη νίκη του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου αν και φίλαθλος του ΠΑΟΚ.

Ο μικρός μπορεί να περπατήσει ξανά, μπορεί να θεραπευτεί, μπορεί να παίξει μπάλα να ονειρευτεί.

Ο Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα του παιδιού που θα πάει στις ΗΠΑ για επέμβαση.

Μία σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια κίνηση με μεγάλο ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να στείλουν τον μικρό Γιαννάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καλύπτοντας όλα τα έξοδα.

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακός δείτε τα βίντεο: Αν ξεχωρίσουμε μία στιγμή, θα ήταν αυτή! Ποιος είναι ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, το αγόρι στο καροτσάκι που σηκώνει την κούπα

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, κινείται αποκλειστικά και μόνο με αναπηρικό αμαξίδιο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έκανε αισθητή την παρουσία του σε πάρα πολλά γήπεδα, ποδοσφαιρικά αλλά και μπασκετικά, παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς.

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISS

 

Ο Γιαννάκης, με καταγωγή από την Κρήτη και τόπο διαμονής την Άμφισσα, θα ταξιδέψει στην Αμερική κατόπιν πρόσκλησης των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Εκεί θα δει τους πιο γνωστούς γιατρούς προκειμένου να βρεθεί θεραπεία και να μπορέσει να περπατήσει ξανά. 

Με όλα τα έξοδα να καλύπτονται από τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ