Αποκήρυξε τον Απόστολο Λύτρα η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό: «Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να είναι ανεκτές» - «Δεν επιθυμώ να με εκπροσωπεί»

Η δήλωση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό για και τον Απόστολο Λύτρα

Μετά τον πατέρα της Κυριακής Γρίβας που ξέσπασε κατά του Απόστολου Λύτρα που είναι συνήγορος υπεράσπισης τους δολοφόνου της κόρης του και η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι επιθυμεί συνήγορό της τον κ. Λύτρα.

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα της 12χρονης είχε αθωωθεί σε πρώτο βαθμό από το αδίκημα της μαστροπείας και έχει αποφυλακιστεί, όμως η εισαγγελία εφετών άσκησε έφεση και θα ξαναδικαστεί.

Διαβάστε ακόμα: «Στείλε τα ρούχα και τα λεφτά»: Το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα στην Σοφία Πολυζωγοπούλου – Την έβαλε σε γκρουπ στο viber και επικοινωνούσε μαζί της (βίντεο)

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό μέσω social, η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τη στήριξη της 12χρονης, η μητέρα της δήλωσε τα παρακάτω:

«Μετά την ομολογία του κ. Αποστόλου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ τη συνέχιση της νομικής εκπροσώπησης μου από το γραφείο του.

Τέτοιες συμπεριφορές σε γυναίκες δεν μπορεί να είναι ανεκτές».

Διαβάστε ακόμα: «Πάτησε το panic button και λιποθύμησε»: Πως περιγράφει ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, όσα έγιναν το βράδυ στο σπίτι - Θα ζητηθεί η κράτηση του ποινικολόγου (βίντεο)

Όπως είναι γνωστό στον ποινικολόγο ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, μετά από καταγγελία γιατρού που εξέτασε τη σύζυγό του σε ιδιωτική κλινική, όπου μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα. Ο ίδιος απολογήθηκε τη Δευτέρα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε ακόμα: «Αυτός θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου;»: Ξεσπά ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα για τον Απόστολο Λύτρα - Είναι συνήγορος του δράστη (βίντεο)

Σήμερα η νυν σύζυγος, Σοφία Πολυζωγοπούλου, κατέθεσε μήνυση εναντίον του, καθώς και εναντίον της πρώην συζύγου, για διατάραξη της οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, εξύβριση και απειλή με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο, καθώς το βράδυ της Τρίτης πήγε στο σπίτι που μένει η κα Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα με εκείνη να ενεργοποιεί το panic button.

Διαβάστε ακόμα: «Ούρλιαζα, παρακαλούσα να σταματήσει - Κατάπινα τα αίματα, ένιωθα ότι πνίγομαι»: Η φρίκη που έζησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στα χέρια του Απόστολου Λύτρα (βίντεο)

Στα δικαστήρια βρίσκεται και ο δικηγόρος της κας Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός, προκειμένου να υποβάλει αίτημα στην ανακρίτρια για αντικατάσταση των περιοριστικών όρων σε βάρος του ποινικολόγου με προσωρινή κράτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ