InterContinental Crete: Το νέο υπέροχο ξενοδοχείο στην Κρήτη με τα 5 αστέρια – 199 σουίτες, spa, πισίνες & θέα στην μαγευτική θάλασσα (φωτό)

Είναι το δεύτερο του Ομίλου που λειτουργεί επί ελληνικού εδάφους

Άνοιξε τις πόρτες του στις 17 Ιουνίου ξενοδοχείο InterContinental στην Κρήτη και το δεύτερο του Ομίλου που λειτουργεί επί ελληνικού εδάφους. 

Με στρατηγική τοποθεσία κατά μήκος της γραφικής ακτογραμμής του Αγίου Νικολάου, το InterContinental Crete αποτελεί κοινό εγχείρημα των IHG Hotels & Resorts, Hines και Henderson Park, και λειτουργεί υπό τη διαχείριση της Y&T Daskalantonakis Knossians Group.

Gallery image of this property

Το InterContinental Crete βρίσκεται σε απόσταση μόλις μίας ώρας από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και αποτελεί το  σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση του Αγίου Νικολάου αλλά και της ανατολικής Κρήτης.

Gallery image of this property

Gallery image of this property

Gallery image of this property

Gallery image of this property

Το ξενοδοχείο διαθέτει 199  δωμάτια και σουίτες, πολλές από τις οποίες έχουν ιδιωτική πισίνα και connected χώρους, προσφέροντας μία πληθώρα επιλογών όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Το άνοιγμα του InterContinental Crete είναι το δεύτερο εγχείρημά μας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο. Η συνεργασία μας με την InterContinental Hotels & Resorts, έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους διεθνώς, επισφραγίζει την δέσμευσή μας για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της Κρήτης, ενός προορισμού με μεγάλη τουριστική παράδοση”, δήλωσε ο Paul Gomopoulos, Senior Managing Director και Επικεφαλής της Hines Greece. 

Gallery image of this property

Gallery image of this property

Gallery image of this property

Οι Τίνα & Γιάννης Δασκαλαντωνάκης ανέφεραν: “ Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το InterContinental Crete στους διακεκριμένους επισκέπτες μας. Ως μέρος του χαρτοφυλακίου του Knossians Group, το ξενοδοχείο αυτό αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πολυτελείς και αξέχαστες εμπειρίες.

Tο InterContinental Crete όχι μόνο επεκτείνει το αποτύπωμά μας στην περιοχή, αλλά και ενσωματώνει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη φυσική ομορφιά της Κρήτης. Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες σε έναν προορισμό όπου η φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης συναντά τη διαχρονική γοητεία του νησιού”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ