Αμοργός: Η σύντροφος του Αμερικάνου αστυνομικού που αγνοείται κατηγορεί τις ελληνικές αρχές - «Κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα για να τον βρουν» (φωτό)

Τον ψάχνει μόνη της...

Συνεχίζει να αγνοείται ο Άλμπερτ Κάλιμπετ, ο πρώην αστυνομικός.

Είναι η 8η μέρα που δεν έχει δώσει σημάδι ζωής.

Η σύντροφος του αγνοούμενου καταγγέλλει τις ελληνικές αρχές ότι «κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα για να τον βρουν». 

Η Ντέμπι Λεσέιν δήλωσε στην New York Post «εντελώς αηδιασμένη» με τον τρόπο που της φέρθηκαν οι ελληνικές αρχές

Ο 59χρονος Ελληνοαμερικανός ξεκίνησε για πεζοπορία στο νησί της Αμοργού όπου έκανε διακοπές στις 7 το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου. Τέσσερις ώρες αργότερα, καθώς δεν είχε επιστρέψει, ο φίλος του με τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές προχώρησε στη δήλωση εξαφάνισής του.


Σύμφωνα με τη New York Post, η Ντέμπι Λεσέιν έφτασε στην Ελλάδα μετά από ένα ταξίδι 32 ωρών, συνοδευόμενη από τον αδελφό του Άλμπερτ, Όλιβερ, καθώς και δύο μέλη της ομάδας έρευνας και διάσωσης της κομητείας του Λος Άντζελες. 

Μαζί με τρεις ντόπιους φίλους και μέλη της οικογένειάς της, δημιούργησαν τη δική της ομάδα αναζήτησης, ενώ -σύμφωνα με το δημοσίευμα- πρότειναν της ελληνικές αρχές να πληρώσουν οι ίδιοι τα έξοδα της συνδρομής ελικοπτέρου για την επιχείρηση εντοπισμού του 59χρονου.

Τέλος, η σύντροφος του αγνοούμενου δήλωσε ότι οι ελληνικές αρχές δεν φαίνεται να εργάζονται μετά τη δύση του ηλίου. Η στάση τους φαίνεται να είναι «ας πάμε για ύπνο και ας αφήσουμε τον Άλμπερτ να κοιμηθεί έξω», είπε η Ντέμπι Λεσέιν. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ