Greek TopWomen Awards 2024 – βραβείο στην Κωνσταντία Δημογλίδου, Εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. - η φωνή και το πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας - αξιόπιστη ενημέρωση στους πολίτες & ψύχραιμη διαχείριση κρίσεων στην σκληρή καθημερινότητα που βιώνουμε

Το eirinika & το madeingreece.news απένειμαν το βραβείο της Top Woman στην Κωνσταντία Δημογλίδου Ας την γνωρίσουμε καλύτερα


Η Κωνσταντία Δημογλίδου είναι η φωνή και το πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχοντας αξιόπιστη ενημέρωση στους πολίτες και μια ψύχραιμη διαχείριση κρίσεων στην σκληρή καθημερινότητα που βιώνουμε. Απόφοιτη της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας από το 2012 και με ανάληψη καθηκόντων στο Τμήμα Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας από το 2015, την καθιστούν το δίχως άλλο μια Top Woman. 


Διαβάστε ακόμα: 3rd Greek TopWomen Awards σε 22 κορυφαίες γυναίκες στο επιχειρείν & τον πολιτισμό – Life Achievement στην Αγγελική Φράγκου – Τιμής ένεκεν σε 7 «μάνες κουράγιο» (φωτό)


Η Κωνσταντία Δημογλίδου είναι η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, υπεύθυνη για την επικοινωνία και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ίδια διαθέτει εξαιρετικό λόγο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με τους συναδέλφους της να μιλούν για μια εξαίρετη και μάχιμη αξιωματικό που εκφράζει το σύγχρονο πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ.


Η αστυνόμος Β’ αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το 2012. Έκτοτε υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε Υπηρεσίες του Πειραιά καθώς και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Το 2015 ανέλαβε καθήκοντα στο Τμήμα Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας όπου και διδάσκει θέματα δημοσίων σχέσεων στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας καθώς και στο προσωπικό που επιλέγεται για στελέχωση των Πρεσβειών της Χώρας στο εξωτερικό.


Διαβάστε επίσης: Topwoman η Κωνσταντία Δημογλίδου: Ποια είναι εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ; – Κυριαρχεί στην ενημέρωση μεγάλων υποθέσεων (φωτό)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ