Η Έλενα Μακρή & το συγκλονιστικό γράψιμο της για την Σοφία Λόρεν & τον Ανδρέα Βουτσινά - Ήταν ζευγάρι & ήρθαν στην Αθήνα να δουν τα πεθερικά

"Ζούσαμε τόσο πολύ κοντά!» είχε πει ο σκηνοθέτης 

Πως να μην ξεκινήσει καλά η μέρα με τέτοια vintage κλικς!

Μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της Έλενας Μακρή στο instagram κάνουμε throwback και ταξιδεύουμε σε άλλες εποχές!

Στο παρακάτω ασπρόμαυρο ενσταντανέ μεταφερόμαστε στα 80s και "συναντούμε" τη Σοφία Λόρεν με τον Ανδρέα Βουτσινά.

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

"Σοφία και Ανδρέας: Η Σοφία Λόρεν μαζί με τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα σκηνοθέτη Ανδρέα Βουτσινά στα 80s: Μαθητής και δάσκαλος στο περίφημο Actors Studio ο Ανδρέας Βουτσινάς είχε κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 1962 στο Μπρόντγουεϊ, με πρωταγωνίστρια την Τζέιν Φόντα με το έργο «Fun Couple», το οποίο όμως κατέβηκε σε λίγες μέρες.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

«Ήμασταν μαζί τρία χρόνια, πάρα πολύ νέοι, τότε που ο ένας χρόνος κάνει για πέντε.

Ηρθε στην Ελλάδα, γνώρισε και τους γονείς μου, ζούσαμε τόσο πολύ κοντά!» είχε πει ο Ανδρέας Βουτσινάς.

Όταν χώρισαν εκείνη του είπε: “Δεν μπορώ να ζω με έναν καθρέφτη, που δείχνει συνέχεια τα λάθη μου”.

Ο Ανδρέας Βουτσινάς εργάστηκε ως ηθοποιός και σκηνοθέτης στο Μπρόντγουεϊ σε ταινίες του Ελία Καζάν, του Ζυλ Ντασέν αλλά και του Λικ Μπεσόν.

Είχε σκηνοθετήσει περισσότερες από 130 παραστάσεις κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, τον Καναδά και την Ελλάδα.

Συνεργάστηκε με διεθνούς φήμης ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων οι Γουόρεν Μπίτι, Φέι Ντάναγουεϊ, Αν Μπάνκροφτ, Φανί Αρντάν, Ειρήνη Παππά.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών στις 8 Ιουνίου του 2010."

Διαβάστε ακόμη: Sophia Loren: «Μου ζήτησαν να κάνω πλαστική στην μύτη – Με αγαπώ όπως είμαι & δεν θα το έκανα ποτέ» - Το σοφό μήνυμα της καλλονής ηθοποιού (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Σπάνια επανεμφάνιση της Sophia Loren - Σε επίσημο gala με sparkly κοστούμι & περίτεχνα κοσμήματα - Τι κι αν είναι 89 ετών! (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Λόρεν: Η «άγνωστη» αδελφή της καλλονής σταρ, η μαμά της & η αγάπη αλα ιταλικά των τριών γυναικών μεταξύ τους - Σπάνιες φωτό για πρωτη φορά στην Ελλάδα

Διαβάστε ακόμη: Vintage pics: Οι συναντήσεις των μεγάλων αστέρων - Η Audrey Hepburn μαζί με την Grace Kelly, Elizabeth Taylor, Sophia Loren ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ