Grande δεξίωση για τα 10 χρόνια του Φελίπε στο θρόνο - Έλαμψε η βασίλισσα Λετίσια με χρυσή φούστα Massimo Dutti (φωτό)

Τέλειες στυλιστικές επιλογές έκαναν και οι κόρες της, πριγκίπισσα Λεονόρ και Ινφάντα Σοφία

Σε γιορτινό mood βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι royals της Ισπανίας, καθώς γιορτάζουν τα 10 χρόνια του Βασιλιά Φελίπε στο θρόνο!

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια χθες (19/6) βγήκε στο μπαλκόνι του Palacio Real de Madrid και χαιρέτησε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.

Διαβάστε ακόμη: Σύσσωμοι οι royals της Ισπανίας στο μπαλκόνι: Γιορτάζουν τα 10 χρόνια Βασιλείας του Φελίπε - Μπλε "οπτασία" η Λετίσια, στα κόκκινα η διάδοχος Λεονόρ (φωτό)

Αργότερα, ακολούθησε μία grande δεξίωση, όπου η Βασίλισσα Λετίσια μαζί με τον Φελίπε και τις κόρες τους, πριγκίπισσα Λεονόρ και Ινφάντα Σοφία απόλαυσαν τη μουσική παράσταση από τον βιολονίστα @AraMalikian, ο οποίος συνέθεσε το τραγούδι «Capriccio de Corazón for L&F 10».

Για την περίσταση, η 51χρονη royal φόρεσε μία τέλεια πλισέ φούστα σε χρυσό χρώμα από Massimo Dutti, την οποία συνδύασε άψογα με ασορτί βραχιόλι αξίας £980 και clutch Carolina Herrera.

Η διάδοχος του θρόνου, Λεονόρ επέλεξε ένα ολοκέντητο deux pieces, το οποίο αποτελούνταν από midi φούστα και τοπάκι με λεπτές τιράντες.

Μία "οικονομική" επιλογή (για πριγκίπισσα) θα λέγαμε από @sferaofficial, καθώς το κόστος του συνολικά φτάνει τα 76 ευρώ.

Η μικρότερη πριγκίπισσα της οικογένειας, Ινφάντα Σοφία έδειχνε glamorous μέσα σε ένα λευκό sequin μπλουζάκι με ανοιχτή πλάτη, που κόστισε $195.

Μαμά και κόρες κατέπληξαν με τις στιλιστικές τους επιλογές!

Συμφωνείτε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ