Βίντεο με Πούτιν και Κιμ Γιόνγκ Ουν να κάνουν βόλτες με τεθωρακισμένη λιμουζίνα - Τα κυνηγόσκυλα ράτσας Πουνγκσάν που χάρισε στον Ρώσο πρόεδρο

Ο Πούτιν ένιωσε «σαν το σπίτι του» κατά την επίσημη επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα.

Ξένοιαστες στιγμές πέρασαν σαν δύο καλοί φίλοι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βορειοκορεάτης Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Πούτιν ένιωσε «σαν το σπίτι του» κατά την επίσημη επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, φαίνεται σε βίντεο να οδηγεί μια ρωσική λιμουζίνα Aurus, με τον ρώσο πρόεδρο στη θέση του συνοδηγού, την Τετάρτη 19/6, στην Πιονγκγιάνγκ, στο πλαίσιο της επίσκεψης του δεύτερου, ενώ μετά άλλαξαν θέσεις και οδήγησε ο Πούτιν.

Η ρωσικής κατασκευής λιμουζίνα Aurus ήταν δώρο του Πούτιν στον Κιμ, μαζί με ένα σετ τσαγιού και ένα ξιφίδιο ναυάρχου, όπως μετέδωσε χθες το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο τον Γιούρι Ουσάκοφ, σύμβουλο του Πούτιν.

 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν χάρισε στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ένα ζευγάρι σκύλους Πουνγκσάν, μια τοπική ράτσα, μετέδωσε σήμερα το κρατικό βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Οι Κιμ και Πούτιν φαίνονται να κοιτάζουν τους δύο σκύλους, οι οποίοι είναι δεμένοι σ' ένα φράκτη καλυμμένο με τριαντάφυλλα, σε εικόνες που προβλήθηκαν σήμερα από την ελεγχόμενη από το κράτος Κορεατική Κεντρική Τηλεόραση.


Ο Κιμ τάισε ένα άλογο καρότα ενώ ο Πούτιν χάιδευε το κεφάλι του ζώου.

Δείτε πως πέρασε ο Πούτιν στη Β. Κορέα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ