Τζογαδόρος ο σωματοφύλακας του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ: Στοιχημάτισε για το πότε θα γίνουν οι εκλογές - Κέρδισε, αλλά συνελήφθη

Ο άνδρας στην προσωπική ασφάλεια του Ρίσι Σούνακ στοιχημάτισε και κέρδισε, αφού είχε μάλλον ακούσει τον πρωθυπουργό να αποκαλύπτει τη μέρα των εκλογών

Στην Βρετανία όλα είναι τζόγος. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. 

Οι βρετανοί στοιχηματίζουν για τα πάντα. Από το εάν το πρώτο μωρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ θα ήταν αγόρι ή κορίτσι ακόμα και την ημερομηνία των εκλογών.

Αυτό το τελευταίο έκανε και ένας από τους σωματοφύλακες του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ. Και μαντέψτε, έπεσε μέσα. Πήγε... ταμείο δηλαδή.

Μόνο που μετά το... ταμείο πήγε και φυλακή, αφού σύμφωνα με το BBC News ένας αστυνομικός στην ομάδα στενής προστασίας του πρωθυπουργού συνελήφθη επειδή φέρεται να έβαλε στοίχημα για το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Ο συγκεκριμένος δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών.

Η Λόρα Σόντερς, υποψήφια του κόμματος στο βορειοδυτικό Μπρίστολ, συνδέεται με τον πρώην βοηθό του Ρίσι Σούνακ, Κρεγκ Γουίλιαμς, ο οποίος είναι υποψήφιος στο Μοντγκόμερισαϊρ και το Γκλίντρ και ελέγχεται και αυτή επειδή στοιχημάτισε για την ημερομηνία των εκλογών.

 

Σε ότι αφορά τώρα τις εκλογές στη Βρετανία που θα γίνουν στις 4 Ιουλίου, (ημερομηνία που στοιχημάτισαν) το Συντηρητικό Κόμμα αναμένεται να κερδίσει τον χαμηλότερο αριθμό εδρών σε γενικές εκλογές από την ίδρυσή του το 1834, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Μια δημοσκόπηση του YouGov MRP, η οποία χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά ψηφοφόρων για να προβλέψει πώς θα ενεργήσει κάθε εκλογική περιφέρεια στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 4 Ιουλίου, προβλέπει μια σαρωτική νίκη 425 εδρών για τους Εργατικούς.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε φωτό και βίντεο: Με καταρρακτώδη βροχή, μούσκεμα, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ, ανακοινώνει βουλευτικές εκλογές

Το κόμμα του Ρίσι Σούνακ θα χάσει 264 έδρες και θα μείνει με μόλις 108 βουλευτές.

Άλλη δημοσκόπηση των Savanta και Electoral Calculus έδειξε ότι οι Τόρις θα μπορούσαν να καταλήξουν με μόνο 53 βουλευτές, με τον Σούνακ να γίνεται ο πρώτος πρωθυπουργός που χάνει την έδρα του.

Ο ηγέτης των Εργατικών σερ Κιρ Στάρμερ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ