Made in Greece τα limited edition μαγιό της Sunny Tales - Ζωηρά χρώματα, εξωτικά prints & μεταξένια υφάσματα (φωτό)

Χαρίζουν ένα μαγικό καλοκαίρι!

Προερχόμενη από έναν μάλλον διαφορετικό κλάδο, η ιδρύτρια και σχεδιάστρια της SunnyTales Swimwear, η Δήμητρα εργάστηκε για πολλά χρόνια ως δικηγόρος.

Αφού πέρασε ένα ονειρικό καλοκαιρινό εξάμηνο στην Καλιφόρνια, συνειδητοποίησε ότι η ζωή δίπλα στον ωκεανό την έκανε να νιώθει πιο ζωντανή και ότι η αληθινή ευτυχία δεν ήταν να περάσει όλη της τη ζωή σε ένα γραφείο.

Τότε πήρε την απόφαση να κάνει κάτι πραγματικά ουσιαστικό στη ζωή της…

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλεούμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και καπέλο

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, η Δήμητρα πάντα ονειρευόταν να ξεκινήσει τη δική της σειρά μαγιό, με όραμα να συνδυάσει τις γνώσεις της στην επιχείρηση με την αγάπη της για την παραλία και τη θάλασσα , τη δημιουργική της φύση και το πάθος της για ταξίδια στα πιο μοναδικά μέρη της γης.

Η SunnyTales Swimwear είναι μια ελληνική μάρκα πολυτελείας που διαθέτει απίθανα σχέδια σε limited edition μαγιό και beachwear με μοναδικά κοψίματα και σχήματα, χειροποίητα αποκλειστικά σε κορυφαίους κατασκευαστές στην Ελλάδα.

Το brand προέρχεται από μεταξένια απαλά, ανθεκτικά και κορυφαίας ποιότητας υφάσματα, ενώ είναι γνωστό για τα ζωηρά χρώματα, τα εξωτικά prints και τα απρόσκοπτα σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η μάρκα απευθύνεται σε κορίτσια που κυνηγούν τον ήλιο, λατρεύουν το ηλιοβασίλεμα!

Κορίτσια που πιστεύουν στον εαυτό τους και σε εκείνα που νιώθουν ζωντανά στη δύναμη και τη μαγεία του υγρού στοιχείου!

Τα μαγιό SunnyTales είναι φτιαγμένα εντελώς με αγάπη, γιατί πιστεύεται ακράδαντα ότι αν αγαπάς πραγματικά κάτι, τότε πρέπει να δώσεις όλη σου την καρδιά σε αυτό..

Ανακαλύψτε όλη την καλοκαιρινή συλλογή εδώ: www.sunnytales-swimwear.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ