29χρονη τρανς εκτέλεσε στο σαλόνι τους γονείς της: «Θα το ξανάκανα», είπε στους αστυνομικούς - Προσπάθησε να σκοτώσει και τον αδελφό της (φωτό & βίντεο)

Ο Κόλιν που ήταν σε διαδικασία φυλομετάβασης και ήθελε να γίνει Μία τσακωνόταν συχνά με τους γονείς της

Η 29χρονη τρανς Μία Μπέιλι, ή Κόλιν Τρόι Μπέιλι σκότωσε εν ψυχρώ τους φονείς της στο σαλόνι επειδή μετά την απόφαση της να αλλάξει φύλο τσακωνόταν συνέχεια μαζί τους.

Η διπλή δολοφονία σημειώθηκε στη Γιούτα με την Μπέιλι να ομολογεί ότι πήγε στο σπίτι των γονιών της αποφασισμένη να τους σκοτώσει.

Η 29χρονη πυροβόλησε, μάλιστα, και κατά του αδελφού της, ο οποίος ήταν πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα και τελικά κατάφερε να διαφύγει ενημερώνοντας τις αρχές για το άγριο έγκλημα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει

Police described Bailey as being 5' 10" tall, 130 pounds and has brown hair, but is known to wear wigs and change hairstyles frequently
 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας Μπέιλι βρήκαν τον 70χρονο Τζόσεφ και την 69χρονη Γκέιλ νεκρούς στο σαλόνι και δίπλα τους πολλούς κάλυκες.

Μετά το έγκλημα η Μπέιλι διέφυγε με ένα κίτρινου χρώματος αυτοκίνητο ενώ όταν συνάντησε αστυνομικούς, έβγαλε πιστόλι, τους απείλησε και συνέχισε τη διαφυγή της.

Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και κείμενο

Η στιγμή της σύλληψης της 29χρονης τρανς

Τελικά ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας την εντόπισαν περίπου επτά μίλια μακριά από το σπίτι της και την υποχρέωσαν να παραδοθεί.

Το πρώτο πράγμα που είπε στους αστυνομικούς όταν τη συνέλαβαν ήταν ότι «θα το ξαναέκανα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ