Άλκης Δαυίδ: Ο κληρονόμος της Coca Cola θα δώσει αποζημίωση 900 εκατ. δολάρια για βιασμό – «Fake news», απαντάει ο ίδιος

Σε υπάλληλο που τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση 

Δικαστήριο του Λος Άντζελες επιδίκασε το ποσό των 900 εκατ. δολάρια σε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και βιασμού που φέρεται να έγινε από τον κληρονόμο της Coca-Cola, Άλκη Δαυίδ, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post. Ο ίδιος με ανάρτηση στο Instagram διαψεύδει την ιστορία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το θύμα εργαζόταν ως μοντέλο για πολλές από τις εταιρείες του Δαυίδ, μεταξύ των οποίων και της Hologram

Η ιστορία ξεκινάει το 2016 όταν ο κ. Δαυίδ προσπάθησε να τη φιλήσει στο ιδιωτικό του νησί στην Ελλάδα, αλλά εκείνη τον απώθησε, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η εργαζόμενη απολύθηκε αργότερα το ίδιο έτος και δεν μίλησε ξανά μαζί του μέχρι το 2018, όταν την κάλεσε να επανέλθει την προώθηση προϊόντων της εταιρείας παραγωγής κάνναβης, Swiss-X.

Ο Δαυίδ φέρεται να την προσκάλεσε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου της έδωσε δείγμα από αυτό που ισχυρίστηκε ότι ήταν προϊόν CBD, αλλά το οποίο την έκανε να αισθάνεται «μεθυσμένη» και «αποπροσανατολισμένη».

Όπως αναφέρει η New York Post ο Δαυίδ εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η γυναίκα, αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της και την άγγιξε σεξουαλικά.

Τον επόμενο χρόνο, ο Δαυίδ φέρεται να τη βίασε σε ένα μικρό δωμάτιο κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης. Αυτό το γραφείο σύμφωνα με όσα είπαν οι δικηγόροι τής εργαζόμενης χαρακτηριζόταν ως «The Rape Room». Στο χώρο υπήρχαν εικόνες πορνό ένα πόστερ που έγραφε «HER-ASS» βρισκόταν στην πόρτα του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα από το 2019 τρεις γυναίκες, υπάλληλοι των εταιρειών του, τον οδήγησαν στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση, προσβολή προσωπικότητας και γενετήσιας αξιοπρέπειας, οι οποίες και δικαιώθηκαν. Οι δύο πρώτες κέρδισαν τόσο πρωτόδικα όσο και την έφεση που άσκησε κατά της απόφασης ο Δαυίδ.

Η Loreen Reeves έγινε η τρίτη κατά σειρά γυναίκα που κατήγγειλε τον γόνο της επιχειρηματικής δυναστείας και η οποία δικαιώθηκε στο δικαστήριο, κάτι που είχε αποτέλεσμα να βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 27 Σεπτεμβρίου η μοναδική βίλα του Δαυίδ στις Σπέτσες.

Σύμφωνα πάντα με την New York Post, ο ίδιος έχει χάσει πολλές αγωγές σεξουαλικών παραβάσεων που έχουν ασκηθεί εναντίον του, ενώ έχουν επιδικαστεί συνολικά περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις. Στο μεταξύ, δεν είναι λίγοι οι υπάλληλοι που έχουν ισχυριστεί ότι ο Δαυίδ είχε προσπαθήσει να τους εξαναγκάσει ή τους απέλυσε επειδή αρνήθηκαν να συνευρεθούν μαζί του.

Διαψεύδει ο Άλκης Δαυίδ

Ο Άλκης Δαυίδ διαψεύδει κάθε κατηγορία εναντίον του και αρνείται ότι υπάρχει εντολή δικαστηρίου για αποζημίωση 900 εκατ. δολαρίων σε εργαζόμενη για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμό.

Με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Άλκης Δαυίδ ενημέρωσε τους 236 χιλιάδες ακολούθους του για την αθωότητά του, με μια σειρά από βίντεο.

«Πρόκειται για fake news, όπως και ότι οι εφημερίδες και τα μέσα «δεν κατάλαβαν καλά, καθώς πρόκειται για μια γραπτή πρόταση εντολής αποζημίωσης που δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του δικαστή», λέει.

Ο Άλκης Δαυίδ είναι μέλος της οικογένειας που ελέγχει τον κολοσσό Coca Cola και η επιχειρηματική του δραστηριότητα περιλαμβάνει διαδικτυακές πλατφόρμες, πρακτορείο μοντέλων και την  εταιρεία Hologram USA, η οποία δημιουργεί ολογράμματα νεκρών διασημοτήτων.

Διαβάστε ακόμη: Ο Άλκης Δαυίδ συνελήφθη στην Καραϊβική με «κάνναβη $1,3 εκατ.» μέσα στο ιδιωτικό του τζετ – Για πού το προόριζε

Διαβάστε ακόμη: O μεγάλος έρωτας της πρώην συζύγου του κροίσου Άλκη Δαυίδ με μια κομμώτρια σκύλων (Φωτό & Βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ