Πριγκίπισσα Χριστίνα της Ισπανίας: Στα Χανιά μαζί με τα 4 παιδιά της, απόλαυσαν γεύμα σε ψαροταβέρνα στο Ενετικό λιμάνι

Περιηγήθηκαν στην Παλιά Πόλη και στο Ενετικό Λιμάνι

Την Ελλάδα επέλεξε για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η πριγκίπισσα Χριστίνα της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, η μικρότερη κόρη της Βασίλισσας Σοφίας και του Χουάν Κάρλος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Κρήτη και απολαμβάνει τον ηλιόλουστο ήλιο με την οικογένεια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι royals περιηγήθηκαν στην Παλιά Πόλη των Χανίων και στο Ενετικό Λιμάνι.

πριγκίπισσα Χριστίνα

πριγκίπισσα Χριστίνα

Στις φωτογραφίες του zarpanews.gr η Ινφάντα Χριστίνα είναι μαζί με τα 4 παιδιά της και απολαμβάνουν τοπικά θαλασσινά εδέσματα και φρέσκο ψάρι σε γνωστή ψαροταβέρνα.

Το γεύμα τους απόλαυσαν και στο Καβούσι Λασιθίου με την γνωστή μαγείρισσα Νεκταρία Κοκκινάκη, να κάνει και σχετική ανάρτηση.

Διαβάστε ακόμη: Γιόρτασαν τον Χουάν Κάρλος μόνο οι κόρες του! 86 ετών ο πρώην Βασιλιάς στην αγκαλιά της πριγκίπισσας Χριστίνας & της πριγκίπισσας Έλενας με τα εγγόνια του (φωτό)

"Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε εχθές στο χωριό μου και στο χώρο μου @nektariaskitchen την πριγκίπισσα Ινφάντα Χριστίνα της Ισπανίας με τα παιδιά της κόρη της βασίλισσας Σοφιας.

Άνθρωποι απλοί,αγαπητοί, καλοσυνάτοι και καταδεκτικοί.
Αγαπάνε με πάθος την Ελλάδα και με κάθε ευκαιρία θέλουν να βρίσκονται στην όμορφη χώρα μας.
Περιηγηθήκαμε στο χωριό μου το Καβούσι, Επισκεφθήκαμε την αρχαιότερη μινωική ελιά. Εισπράξαμε με θετικότητα όλη την ενέργεια του ιστορικού κορμού της και κάναμε μία μικρή γευσιγνωσία ελαιολάδου από ποικιλίες του νησιού.

Απολαύσαμε κρητικά κρασιά σε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού που μας πρόσφερε ο σομελιέ Γιώργος Καλαιτζακης @oinofiloskalaitzakis
Μαγειρέψαμε παρέα παραδοσιακή κρητική κουζίνα και ενθουσιάστηκαν από τις μοναδικές κριτικές πρώτες ύλες.

Τέλος , οπως γλεντάμε εμείς οι Κρητικοί, εκτος από το φαγητό και το ποτό δεν λείπει ποτέ και ο χορός. Επιδοθήκαμε λοιπόν με μεγάλη χαρά και κέφι σε παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.
Πραγματικά ήταν χαρά μου που γνώρισα αυτή την υπέροχη γυναίκα όχι για το ποιοι είναι οι τίτλοι της και τα αξιώματα της αλλά γιατί είναι μία καταπληκτική μάνα που έχει μεγαλώσει τέσσερα υπέροχα παιδιά με όλες τις ανησυχίες, τους φόβους και τις χαρές που έχουμε όλες μας.
Θα χαρώ να ξανανταμώσουμε.
Ευχαριστώ πολύ @atenas_en_el_bolsillo και την Κυρία Μαρία Βασιλάκη", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Νεκταρία Κοκκινάκη.

Η Χριστίνα της Ισπανίας (13 Ιουνίου 1965) είναι η μικρότερη κόρη του Χουάν Κάρλος και της Βασίλισσας Σοφίας.

Από το 2014 είναι έκτη στη σειρά διαδοχής του ισπανικού θρόνου, μετά τα παιδιά του αδελφού της, Βασιλιά Φελίπε, και τα παιδιά της αδελφής της Έλενας.

Παντρεύτηκε έναν παίκτη του χάντμπολ τον Ινιάκι Ουρδανγκαρίν στη Βαρκελώνη στις 4 Οκτωβρίου 1997, στην οποία ο πατέρας της, της έδωσε τον τίτλο της Δούκισσας της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Ο Ινιάκι Ουρδανγκαρίν έλαβε επίσης τον τίτλο του Δούκα της Πάλμα ντε Μαγιόρκα. 

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά και όλα έχουν γεννηθεί στη Βαρκελώνη:

  1. τον Δον Χουάν Βαλεντίν των Αγίων Πάντων Ουρδανγκαρίν και των Βουρβόνων (Ιωάννης Βαλεντίνος), (γεν. 29 Σεπτεμβρίου 1999)
  2. τον Δον Πάμπλο Νικολάς Σεβαστιάν των Αγίων Πάντων Ουρδανγκαρίν και των Βουρβόνων (Παύλος Νικόλαος Σεβαστιανός), (γεν. 6 Δεκεμβρίου 2000)
  3. τον Δον Μιγέλ των Αγίων Πάντων Ουρδανγκαρίν και των Βουρβόνων (Μιχαήλ), (γεν. 30 Απριλίου 2002)
  4. την Δόνια Ιρένε των Αγίων Πάντων Ουρδανγκαρίν και των Βουρβόνων (Ειρήνη), (γεν. 5 Ιουνίου 2005)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ