Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη - Focus στις υποχρεώσεις μας, προσοχή στο άγχος!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Ερμής και Άρης συναντώνται μεταξύ τους σχηματίζοντας εξάγωνο δίνοντας μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή υπόσταση στην Παρασκευή, που ενόψει μάλιστα και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος θα οδηγήσει σε αρκετές μετακινήσεις κι επαφές. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας και η μοναδική της όψη θα είναι νωρίς το πρωί ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Έτσι τις πρωινές ώρες θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας, αλλά πιθανόν να έχουμε και περισσότερο άγχος προκειμένου να ολοκληρώσουμε όλα όσα έχουμε στο πρόγραμμα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας στον φιλικό σας Τοξότη και ξυπνάει μέσα σας την ανάγκη να «φύγετε», να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις. Αν το έχετε προγραμματίσει ήδη, θα απολαύσετε ένα πολύ ωραίο γουηκέντ ή και τριήμερο. Αν όμως δεν έχετε τέτοια πλάνα, ίσως από το να «καταριέστε» τη μοίρα σας να προσπαθήσετε να βρείτε εναλλακτικές δραστηριότητες που θα σας ευχαριστήσουν και γιατί όχι ίσως εντελώς απρογραμμάτιστα να κάνετε μια βόλτα σε ένα άλλο μέρος για να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις. Σε κάθε περίπτωση απολαύστε μια μέρα χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Εξαιρετική μέρα για επικοινωνία, για να νιώθετε καλύτερα και με το σύντροφο σας ή να κάνετε πλάνα για το μέλλον μαζί του-ης.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής τον Τοξότη μπορεί να νιώθετε ένα συναισθηματικό αναβρασμό. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Από την άλλη ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά. Αν νιώθετε ότι δεν συνεννοείστε τις πρωινές ώρες αφήστε τις συζητήσεις για το βραδάκι, που το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Άρη στο ζώδιο σας θα σας κάνει να νιώθετε πιο πολύ στα νερά σας. Από την άλλη είναι πιθανό να σας απασχολεί περισσότερο ένα θέμα που άπτεται των οικονομικών σας ή μιας οικονομικής συμφωνίας κι αυτά να χρειαστεί να συζητήσετε σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις μας θέλουν φροντίδα και χρόνο για να μπορέσουν να είναι ικανοποιητικές και να αισθανόμαστε πληρότητα μέσα σε αυτές. Σήμερα με τη Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας στο σύντροφο σας, στους κολλητούς σας, σε κάποιους καλούς συνεργάτες. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας. Δεν πειράζει αν μια μέρα δε δώσετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις. Υπάρχει πάντα και το αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ρίξετε στο σορολόπ, αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τις βασικές υποχρεώσεις, ώστε να διαθέσετε το υπόλοιπο του χρόνου στο ταίρι σας ή στους φίλους. Από την άλλη, με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή προς τον Άρη είναι πιθανό να νιώθετε πιο ανήσυχοι για την εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή σας. Θα ήταν ωραία ιδέα να πάρετε ένα φίλο ή το ταίρι σας και να κάνετε μια βόλτα, ακόμη κι αν δεν έχετε κανονίσει κάποια εκδρομή για το γουηκέντ, για να αλλάξετε παραστάσεις και γενικώς να δείτε νέα πράγματα που μπορεί να σας δώσουν έμπνευση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ