Στέφανος Κασσελάκης: Με τον σύζυγο του, Τάιλερ ΜακΜπέθ στην Αμερική - Με επίσημα κοστούμια σε εκδήλωση για καλό σκοπό (φωτό)

Βρέθηκαν σε φιλανθρωπικό gala

Στην Αμερική βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Στο πλευρό του, φυσικά, βρίσκεται ο σύζυγος του, Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Το ζευγάρι βρέθηκε την Πέμπτη στο Σικάγο, όπου παρευρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Hippocratic Cancer Research Foundation (HCRF) με θέμα την πρόληψη του καρκίνου, κατόπιν πρόσκλησης από την πρόεδρο του Ιδρύματος, Ελένη Μπούση.

Μέσα από τα social media ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που απαθανατίζουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον γιατρό Λεωνίδα Πλατανιά και την Ελένη Μπούση.

Άκρως κομψός ο Στέφανος φόρεσε ένα navy blue κοστούμι ενώ ο Τάιλερ επέλεξε baby blue σακάκι.

Image

Για τη συγκέντρωση χρημάτων, το ίδρυμα πραγματοποιεί κάθε χρόνο το συγκεκριμένο γκαλά. 

Το Hippocratic Cancer Research Foundation με έδρα  το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, που ίδρυσε η Ελένη Μπούση το 2015, με τη σημαντική συμβολή του dr.Λεωνίδα Πλατανιά και με σκοπό την ενίσχυση  ερευνών για την αντιμετώπιση του καρκίνου, ειδικεύεται στη μεταφραστική έρευνα του καρκίνου και αποσκοπεί στην ανάπτυξη εργαστηριακών μεθοδολογιών και εφαρμογών κλινικού ενδιαφέροντος.

Δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει στήριξη στο έργο της καταπολέμησης του καρκίνου, χρηματοδοτώντας morning διεπιστημονικές ερευνητικές ομάδες στο Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center του πανεπιστημίου Northwestern.

Διαβάστε ακόμη: Ο Στέφανος Κασσελάκης λιώνει» για την ανιψιά του: Η τρυφερή φωτό με την Ιζαμπέλα - Αξύριστο look, χαλαρώνει στις Σπέτσες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ