Αγωγή διαζυγίου καταθέτει η Σοφία Πολυζωγοπούλου σε βάρος του συζύγου της, Απόστολου Λύτρα: Τα προβλήματα στον γάμο - Ζούσαν χωριστά τους τελευταίους 4 μήνες (βίντεο)

Τα σύννεφα στον γάμο τους Απόστολου Λύτρα με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν έρθει μήνες πριν από τον ξυλοδαρμό της

Τα προβλήματα στον γάμο ανάμεσα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου και τον Απόστολο Λύτρα έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο ποινικολόγος είχε φύγει από το σπίτι.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», επικαλούμενη πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, πρόκειται η Σοφία Πολυζωγοπούλου θα καταθέσει αγωγή διαζυγίου μετά τον ξυλοδαρμό της, την επόμενη εβδομάδα, μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Διαβάστε ακόμα: Θέμης Σοφός: «Δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Απόστολο Λύτρα» - Σοκάρει ο δικηγόρος της Πολυζωγοπούλου (βίντεο)

Το χρονικό του χωρισμού

Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, από τον περασμένο Δεκέμβριο ο Απόστολος Λύτρας έφυγε από το σπίτι που έμενε με τη σύζυγο και την κόρη του, στον Γέρακα.

Λίγες ημέρες, όμως, πριν από το Πάσχα η Σοφία Πολυζωγοπούλου ήταν αυτή που έκανε το πρώτο βήμα επανασύνδεσης και του είπε να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στον γάμο τους και να κάνουν μία καινούργια αρχή, λόγω της κόρης τους που του έχει αδυναμία και τον ζητούσε.


Διαβάστε ακόμα: Το πρώτο βράδυ πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για τον Απόστολο Λύτρα: Γιατί τσακώθηκε με συγκρατούμενο - Ποιοι είναι μαζί του στο κελί 4 της VIP πτέρυγας (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ