Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πάνω από 39.000 φεύγουν σήμερα για τα νησιά - Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία από τα λιμάνια (βίντεο)

46 πλοία αναχωρούν σήμερα και ακόμα 39 αύριο από τα τρία λιμάνια της πρωτεύουσας

Από το πρωί είναι αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής, Πειραιάς, Ραφήνα και Λαύριο τα τρία σημεία απόδρασης για τον τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Από το λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα 25 δρομολόγια, ενώ, σύμφωνα με πρώτα στοιχεία από τις προκρατήσεις, αναμένεται να αναχωρήσουν τουλάχιστον 25.146 επιβάτες για διάφορα του νησιά του Αιγαίου.

Αύριο, Σάββατο 22 Ιουνίου, αναμένεται να πραγματοποιηθούν από το λιμάνι του Πειραιά 21 δρομολόγια και να αναχωρήσουν 19.652 επιβάτες.

Αυξημένη αναμένεται η κίνηση από το λιμάνι της Ραφήνας όπου για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 10 δρομολόγια, ενώ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των προκρατήσεων, αναμένεται να αναχωρήσουν τουλάχιστον 10.230 επιβάτες. 

Για αύριο έχουν προγραμματιστεί οκτώ δρομολόγια, ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν 8.130 επιβάτες.


Από το λιμάνι του Λαυρίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα 11 δρομολόγια και να αναχωρήσουν 3.880 επιβάτες. Για αύριο έχει προγραμματιστεί ο απόπλους 10 πλοίων ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν 2.624 επιβάτες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ