Ελένη Πετρουλάκη: Με το πιο hot bikini του καλοκαιριού & το sexy μαύρο κιμονό – Mini απόδραση στην Μήλο για την καλλίγραμμη γυμνάστρια (φωτό)

Leopard print για πάντα!

αγαπημένη μας γυμνάστρια και fitness influencer, Ελένη Πετρουλάκη έκανε μία μικρή απόδραση στο μαγευτικό νησί της Μήλου. 

Το καλοκαιρινό style της για παραλία μας εξέπληξε όλους.

Η Ελένη Πετρουλάκη, λοιπόν,  δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες που τη δείχνουν στο νησί των Κυκλάδων. 

Δεν θα γινόταν να μην φορά το bikini της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από ένα leopard μαγιό.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Πετρουλάκη: Η γυμνάστρια καταρρίπτει έναν από τους μεγαλύτερους μύθους διατροφής: «Ο υδατάνθρακας δεν παχαίνει» - Αυτό είναι το snack που επιλέγει (φωτό & βίντεο)

Η γυμνάστρια με το κορμί λαμπάδα ποζάρει δίπλα στην πισίνα, φορώντας το bikini της, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα μαύρο σέξι κιμονό.

Η 51χρονη fitness influencer διατηρεί αυτή την καλλίγραμμη σιλουέτα, χωρίς υπερβολές, με υγιεινή διατροφή και φυσικά από το πρόγραμμά της δεν λείπει η γυμναστική, η οποία είναι ο τρόπος ζωής της.

Διαβάστε ακόμα: Η Ελένη Πετρουλάκη με την καλλονή κόρη της, Άννα-Μαρία σε γάμο - Η εκπληκτική ομοιότητα & τα φανταστικά τους outfits (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ