Κατερίνα Κακοσαίου για Γιάννη Πλούταρχο: «Είναι πολύ απλός άνθρωπος ο μπαμπάς, δεν αλλάζει η συμπεριφορά του ανάλογα με το ποιον έχει απέναντι»

Η κόρη του μεγάλου τραγουδιστή σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Η κόρη του αγαπημένου και πολυτάλαντου τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου,  Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε για εκείνον, τα αδέρφια της, αλλά και την αγάπη που έχει για το τραγούδι.

Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» κι αρχικά, είπε: «Και τα πέντε παιδιά τραγουδάμε, απλά η τέταρτη δεν ενδιαφέρεται».

Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που επέλεξε το ελληνικό τραγούδι, αντί για ξένο ρεπερτόριο. «Επέλεξα το ελληνικό τραγούδι, γιατί ήθελα να μείνω στην Ελλάδα. Τα τελευταία 3-4 χρόνια έμαθα ελληνικά τραγούδια. Μου αρέσουν τα νησιώτικα. Αγαπημένο μου είδος είναι η λατινική τραπ. Ήθελα πάντα να τραγουδάω, δεν ήξερα αν ήθελα να γίνω τραγουδίστρια», εξήγησε.


Όσο για τα «φάλτσα», είπε: «Η φωνή δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Από το πολύ λίγο που έχω δει σε εμένα, την επηρεάζει η ψυχολογία».

Αναφορικά με τον αδερφό της, Γιώργο Κακοσαίο ανέφερε: «Εγώ και ο Γιώργος έχουμε φύγει από το σπίτι, αλλά στις μεγάλες οικογένειες υπάρχει ένα δέσιμο που δύσκολα το βρίσκεις, είναι κάτι που πολύ δύσκολα σπάει. Για μένα δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα μια μεγάλη οικογένεια».


Διαβάστε ακόμα: Η Κατερίνα Κακοσαίου εξομολογείται: «Ο πατέρας μου δεν θα μου έκοβε ποτέ τα φτερά - Μου έχει πει και για την καλή πλευρά του χώρου» (βίντεο)

Η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε επιπλέον, για τον πατέρα της κι εξήγησε γιατί είναι τόσο αγαπητός. «Είναι πολύ απλός άνθρωπος. Δεν διαφοροποιείται η συμπεριφορά του ανάλογα με το ποιον έχει απέναντί του», τόνισε.


Τέλος, εξήγησε τι είναι αυτό που δεν της αρέσει στο επάγγελμά της. «Το μόνο που με ενοχλεί κι έχει αρχίσει ήδη να με επηρεάζει είναι η νύχτα. Καταστρέφει το βιολογικό μου ρολόι. Κοιμάσαι λίγο και συνειδητοποίησα φέτος που ήταν η πρώτη φορά που εργάστηκα στα μπουζούκια, είδα τι σημαίνει να ξενυχτάς. 


Το είχα απορία με τον μπαμπά, δεν τον έχω δει ποτέ να κοιμάται ώρες. Κοιμόταν στις 8 και ξύπναγε στις 11 και το κάνει χρόνια τώρα. Η νύχτα μου στοιχίζει ακόμα, είμαι ξεκάθαρα άνθρωπος της μέρας», είπε κλείνοντας.

Για την ιστορία , ο Γιάννης Πλούταρχος είναι  παντρεμένος με την Μαρία Παπαδοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Κακοσαίου: «Έχω 85% ΔΕΠΥ, αν κάτι δεν σε ενδιαφέρει δεν μπορείς να μείνεις συγκεντρωμένος πάνω από 10 λεπτά» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ