Michael Mosley: Κατασυγκινεί η σύζυγος του παρουσιαστή που πέθανε στην Σύμη – «Σας ευχαριστώ όλους» - «Ήταν καταπληκτικός άνθρωπος - Μας λείπει πολύ»

"Θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω τη δουλειά που έδωσε στον Michael τόση χαρά", συμπλήρωσε.

Ο αδικοχαμένος παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλει πέθανε πριν 2 εβδομάδες περίπου στην Σύμη, ενώ ήταν αγνοούμενος για 5 μέρες.

Η σύζυγός του, Κλερ Μπέιλι κατασυγκινεί με την ανάρτηση της για τον σύζυγό της, μιλώντας για έναν «καταπληκτικό άνθρωπο» που «μας λείπει τόσο πολύ».

Ορκίστηκε να συνεχίσει το έργο του καθώς ο Μόσλεϊ ήταν πολύ αγαπητός για τις συμβουλές του για την υγεία, μεταξύ άλλων για την απώλεια βάρους και την άσκηση.

Η Κλερ Μπέιλι ευχαρίστησε τους 146.000 οπαδούς της στο Instagram: «Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα υποστηρικτικά μηνύματά σας. Το ξέσπασμα αγάπης από τόσους πολλούς ανθρώπους σήμαινε πάρα πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Θα είμαι ήσυχη για λίγο καιρό. Είμαι σίγουρη ότι θα με καταλάβετε. Αλλά σύντομα θα επιστρέψω εδώ. Θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω τη δουλειά που έδωσε στον Μάικλ και σε μένα τόση χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά που σεβαστήκατε τόσο ευγενικά την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου. Ο Μάικλ ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Μας λείπει τόσο πολύ».

Ο παρουσιαστής και γιατρός βρέθηκε νεκρός δίπλα σε έναν φράχτη στο θέρετρο της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, αφού χάθηκε ενώ έκανε βόλτα σε μια εποχή που η θερμοκρασία άγγιζε τους 40 βαθμούς Κελσίου. Η νεκροψία έδειξε ότι κατέρρευσε και πέθανε από φυσικά αίτια περίπου δυόμισι ώρες αφότου ξεκίνησε για περίπατο.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο: Καρέ-καρέ τα τελευταία δραματικά λεπτά του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ – Καταρρέει, πιάνει την καρδιά του, πέφτει και ξεψυχάει

Διαβάστε ακόμα: Michael Mosley: Συγκλονίζουν οι εικόνες από τα drones με τον νεκρό παρουσιαστή – Πάνω στα βράχια η σορός του λάτρη της Ελλάδος (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Τι έδειξε η νεκροψία του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ: Ακούμπησε το ένα χέρι στο πεζούλι, μετά έπεσε - Πέθανε τη μέρα που εξαφανίστηκε, ήταν αδύνατο να σωθεί (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Σε προχωρημένη σήψη η σορός του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή - Δείτε το σημείο όπου ήταν νεκρός για μέρες (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Νεκρός στην Σύμη, ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ: Έπεσε σε βράχια κάνοντας πεζοπορία – Τον εντόπισε η κάμερα της ΕΡΤ (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ