Πρίγκιπας William: Σε συναυλία της Taylor Swift με τα πριγκιπόπουλα George & Charlotte – Λικνίζεται στο ρυθμό του «Shake it off» & το βίντεο γίνεται viral!

Του ευχήθηκε η Taylor για τα γενέθλιά του!

Πρίγκιπας Ουίλιαμ με το «σκληρό& κρύο» πρόσωπο φαίνεται πως έχει μία γλυκιά και τρελή πλευρά.

Παρακολούθησε ο διάδοχος του Θρόνου την τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκαλύπτει για την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ - "Είναι καλύτερα - Θα ήθελε πολύ να είναι σήμερα εδώ" (φωτό)

Αν και η περιοδεία της στο Λονδίνο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμο, δεν θα περίμενε κανείς ότι στις κερκίδες του Wembley θα βρίσκεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του TikTok, απεικονίζει τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να χορεύει στον ρυθμό του «Shake it Off», με το κλιπ να γίνεται viral, ξεπερνώντας σε τρεις μόλις ώρες τα 85.000 likes.

Ντυμένος απλά, με ένα πουκάμισο, σακάκι και παντελόνι, ο πρωτότοκος γιος του Βασιλιά Καρόλου φαίνεται να διασκεδάζει με την ψυχή του, αδιαφορώντας για το πλήθος γύρω του.

Βέβαια δεν ήταν μόνος του, μαζί του είχε πάρει τα δυο μεγάλα παιδιά του, τον Πρίγκιπα Τζόρτζ και την Πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Πατέρας και παιδιά ξεσάλωσαν στην πιο διάσημη τραγουδίστρια ever!

Τέλος η  Taylor Swift ανέβασε post για να ευχηθεί στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ για τα γενέθλια του που ήταν χθες.

"Χρόνια Πολλά φιλαράκο! Τα σόου του Λονδίνου ξεκίνησαν υπέροχα", έγραψε η τραγουδίστρια.

Μαζί τους πόζαρε και ο σύντροφός της, Travis Kelce.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Οι οδηγίες που έδωσε στα πριγκιπόπουλα της, για το “Trooping The Color” – Ποιος δεν τις ακολούθησε (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ