Ο γάμος της χρονιάς! - Νύφη ζήτησε από τους καλεσμένους να πληρώσουν είσοδο & να φέρουν δικές τους καρέκλες – Μέχρι & η αδελφή της αντέδρασε

Λϊγο αμήχανο...

Όλοι έχουμε πάει σε κάποιον γάμο που είτε έχει γίνει ένα αστείο σκηνικό, είτε ντροπιαστικό, είτε και πολλά ευτράπελα!

Αυτή η ιστορία όμως ξεπερνά κάποια όρια σίγουρα, η νύφη έφερε τουλάχιστον σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους της.

23χρονη νύφη μοιράστηκε τη μαρτυρία της στην πλατφόρμα του Reddit και έγραψε ότι όταν ζήτησε από τους καλεσμένους της να πληρώσουν εισιτήριο 10 δολαρίων και να φέρουν τις δικές τους καρέκλες στην τελετή, χαρακτηρίστηκε από κάποιους παράλογη.

Εξήγησε ότι αποφάσισε να κάνει μια μικρή τελετή με 20 καλεσμένους, σε ένα φαράγγι στην περιοχή τους, το οποίο όμως έχει εισιτήριο 10 δολαρίων. «Οι καλεσμένοι μας πρέπει να πληρώσουν 10 δολάρια για να μπουν στο φαράγγι. Αναφέραμε αυτό το κόστος στα προσκλητήρια» όπως έγραψε. Αφού όμως τα έστειλε δεν ήταν λίγες οι αντιδράσεις από κάποιους, μεταξύ αυτών και της αδερφής της, η οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της γιατί όχι μόνο πρέπει να πληρώσει το εισιτήριο αλλά και να φέρει πτυσσόμενη καρέκλα μαζί της, καθώς το ζευγάρι δεν έχει προνοήσει για ενοικίαση εξοπλισμού. Της είπε μάλιστα ότι θα μπορούσε να κάνει τον γάμο της σε κάποιο άλλο φαράγγι της περιοχής, όπου δεν υπάρχει εισιτήριο.

Η νύφη όμως της απάντησε ότι «με τον σύντροφό μου είχαμε καταλήξει στο συγκεκριμένο φαράγγι με αυτή τη θέα. Καθώς συνεχίστηκε ο καβγάς μας, η αδερφή μου άρχισε να ψειρίζει όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης», όπως το γεγονός ότι δεν είχαν οργανώσει δεξίωση αλλά μόνο ένα μικρό δείπνο για τους καλεσμένους και ότι είχαν δημοσιεύσει το γεγονός στα social media παρόλο που κάλεσαν καμιά εικοσαριά ανθρώπους.

Το ζευγάρι δεν ήθελε να ξοδέψει χιλιάδες δολάρια για μία τελετή…αλλά έφερε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους.

Είναι βέβαια γεγονός ότι η νέα γενιά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο κόστος ενός γάμου και όχι μόνο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ