Diane von Fürstenberg ετών 77 με ποδάρες έφηβης! – Εσείς ποιο από τα δύο outfits θα φορούσατε στην πρεμιέρα της αυτοβιογραφίας σας (φωτό & βίντεο)

Μια ζωή θα μας εκπλήσσει με τα project της!

Η σπουδαία σχεδιάστρια μόδας, Diane von Fürstenberg που είναι γνωστή για την τρομερή της επινόηση, του wrap dress, τώρα βγάζει ένα αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ.

Η πρεμιέρα της ταινίας πλησιάζει, θα κάνει την εμφάνιση στις οθόνες σας στις 25 Ιουνίου στο Hulu.

Με αφορμή αυτό, η κορυφαία σχεδιάστρια μόδας μας «παίρνει» μαζί της στην ντουλάπα της για να μας δείξει τι πρόκειται να βάλει για αυτή την τόσο σημαντική μέρα.

Την βλέπουμε, λοιπόν, στα 77 έτη να μην έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, ο χρόνος δεν την «αγγίζει»!

Σε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό μας φανερώνει τις ποδάρες που έχει και φαίνεται σαν «γαζέλα» και προσπαθεί να αποφασίσει ανάμεσα σε δυο σύνολα για την πρεμιέρα της.

Το πρώτο που επιλέγει είναι ένα φόρεμα με animal print σε πράσινο χρώμα, πραγματικά εντυπωσιακό, αυτό όμως που αποφάσισε να βάλει είναι ένα αέρινο σετ με πράσινα και λευκά σχέδια.

Εσείς ποιο θα διαλέγατε;

Για την ιστορία, η Diane von Fürstenberg έγινε αρχικά γνωστή το 1969 όταν παντρεύτηκε τον Γερμανό Πρίγκιπα Egon von Furstenberg.

Image

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Egon von Fürstenberg - ο σύζυγος της διάσημης σχεδιάστριας μόδας Diane - την χώρισε για μια λούλουδού & ενδιάμεσα την απάτησε με έναν εραστή

Γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο και ερωτεύτηκαν παράφορα.

Image

twitter

Απέκτησαν δυο παιδιά, την Τατιάνα και τον Αλέξανδρο.

Ο γάμος τους δεν ήταν δημοφιλής στην οικογένεια του γαμπρού λόγω της εβραϊκής εθνικότητας της νύφης.

Μετά τον χωρισμό τους το 1972 και το διαζύγιό τους το 1983, συνέχισε να χρησιμοποιεί το πριγκιπικό του όνομα. 

Το 2001 η σχεδιάστρια μόδας παντρεύτηκε τον Αμερικάνο επιχειρηματία Barry Charles Diller και ως σήμερα είναι μαζί.

Image

twitter

Πάντως η συμβολή της σχεδιάστριας τόσο στον χώρο της μόδας, όσο και για την ενδυνάμωση των γυναικών στην κοινωνία μέσα από το έργο της είναι τεράστια.

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε η πριγκίπισσα και ηθοποιός Ira von Furstenberg - Εντυπωσιακή & γόησσα κόρη της δισεκατομμυριούχας Clara Agnelli & του Γερμανού royal (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ