Βασίλισσα Μάξιμα - Πριγκίπισσα Αμαλία: Με κόκκινο φόρεμα η μαμά, με cobalt blue η κόρη – To απίστευτο duo με τις λαμπερές εμφανίσεις (φωτό)

Οι Royals της Ολλανδίας σε γάμο.

Βασιλιάς Γουλιέλμος της Ολλανδίας πήγε με τις πανέμορφες σύζυγο και κόρη σε ένα γάμο πριγκιπικό. 

Παντρεύτηκε η Κοντέσσα Leonie von Waldburg-Zeil-Hohenems και ανιψιά του Βασιλιά της Ολλανδίας με τον κόμη Caspar von Matuschka.

Φυσικά την παράσταση την έκλεψε η Βασίλισσα Μάξιμα που τον τελευταίο καιρό είναι συνεχώς στο επίκεντρο λόγω του εξαιρετικού style της, αλλά και η πρωτότοκη κόρη της, Πριγκίπισσα Αμαλία.

Ας δούμε αναλυτικά τα καλόγουστα outfits τους.

Αρχικά η Βασίλισσα Μάξιμα επέλεξε ένα κόκκινο μεταξωτό crepe φόρεμα του σχεδιαστή Natan και το συνδύασε υπέροχα με ένα ασορτί ογκώδες καπέλο.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα: Σαν "νεράιδα" μέσα στο θαλασσί φόρεμα της - Style inspo και από τη Νέα Υόρκη!

«Απογείωσε» το look με το δερμάτινο τσαντάκι από τον οίκο μόδας Christian Dior και με τις suede burgundy γόβες του σχεδιαστή Gianvito Rossi.

Από την άλλη, η διάδοχος του θρόνου, Πριγκίπισσα Αμαλία επέλεξε ένα υπέροχο maxi cobalt blue φόρεμα με κρόσσια και το συνδύασε άψογα με μπλε γόβες με την διαμαντένια αγκράφα του κορυφαίου σχεδιαστή Manolo Blahnik.

Πάντως και οι δυο είχαν κάνει διακριτικά το μακιγιάζ τους και φαινόντουσαν φρέσκιες και λαμπερές.

Εσάς ποιο σας άρεσε περισσότερο;

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα από την Αμερική! Με ολόλευκο Dior φόρεμα σαν νυφούλα - Πλάι στον καλό της, Βασιλιά Γουίλεμ-Αλεξάντερ (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ