Ένα υπέροχο βίντεο! – Η στιγμή που ο κορυφαίος τενόρος, Andrea Bocelli τραγουδά με την μονάκριβη κόρη του Virginia – Μάγεψαν το κοινό

Μπαμπάς και κόρη τραγουδούν το Hallelujah!

Ο κορυφαίος τενόρος, Andrea Bocelli σε ένα τρυφερό και συγκινητικό βίντεο με την κόρη του.

Το βίντεο αυτό θα «αγγίξει» την ψυχή σου!

Η κόρη του από το δεύτερο γάμο του με την μάνατζέρ του, Veronica Berti,η Virginia τραγουδά με την αγγελική φωνή της και ο μπαμπάκας της από δίπλα την στηρίζει παίζοντας βιολί και τραγουδώντας επίσης.

Μπαμπάς και κόρη τραγουδούν το Hallelujah και είναι όπως πάντα συγκλονιστικοί.

Διαβάστε ακόμα: Andrea Bocelli: Ο Signore της καρδιάς μας θα τραγουδήσει Live στις 18 Ιουλίου 2023 στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας

Για την ιστορία ο Andrea Bocelli έχει τρία παιδιά και έχει κάνει δύο γάμους. 

Ο Bocelli συνάντησε την πρώτη του γυναίκα, Enrica Cenzatti, όταν τραγουδούσε σε πιάνο μπαρ στην αρχή της καριέρας του. Παντρεύτηκαν στις 27 Ιουνίου 1992 και απέκτησαν δυο παιδιά. Το πρώτο τους παιδί, ο Amos, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1995. Ο δεύτερος γιος τους, ο Matteo, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1997. Το ζευγάρι χώρισε το 2002.

Image

twitter

Από το 2002 ως και σήμερα ζει με την δεύτερη σύζυγό του και μάνατζέρ του, Veronica Berti. 

Image

twitter

Τον Σεπτέμβριο του 2011, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η Μπέρτι περίμενε το πρώτο της παιδί και τρίτο παιδί του τενόρου, μια κόρη, την άνοιξη του 2012. Η Βιργινία, πρώτη κόρη του Μποτσέλι, γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 2012. Το ζευγάρι κατοικεί σε μια βίλα στο Forte dei Marmi δίπλα στην Μεσόγειο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Andrea Bocelli στη Φαίη Σκορδά: "Διδάχθηκα τον Αριστοτέλη, Σωκράτη και τον Πλάτωνα - Το ελληνικό κοινό είναι προσηλωμένο & στοργικό" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr