Love is in the air! - Η Ευγενία Μανωλίδου & ο Άδωνις Γεωργιάδης γιόρτασαν τα 15 χρόνια γάμου στο Λουξεμβούργο – Οι τρυφερές φωτογραφίες

Τα lovebirds!

H Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης γιόρτασαν την επέτειο για τα 15 χρόνια γάμου στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Λουξεμβούργο.

Ο Υπουργός Υγείας με την παρουσιάστρια, συνθέτρια και εκπαιδευτικό είναι φανερά πολύ ερωτευμένοι ακόμα και δεν το κρύβουν.

Προφανώς, συνδύασαν την απόδρασή τους και με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, βρίσκοντας ευκαιρία για να ξεκλέψουν λίγο χρόνο και να ξεκουραστούν από τα απαιτητικά προγράμματά τους.

Η Ευγενία Μανωλίδου μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram κάποια stories από το ταξίδι τους.

"Μέχρι τον θάνατο αγάπη μου" έγραψε μάλιστα στα γαλλικά η μουσικός για την επέτειο γάμου με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μανωλίδου - Γεωργιάδης

Μανωλίδου - Γεωργιάδης

Διαβάστε ακόμα: Ευγενία Μανωλίδου: Με tropical look σε φιλανθρωπική εκδήλωση - Σικ & καλοκαιρινή με ιδιαίτερα prints! (φωτό)

Μανωλίδου - Γεωργιάδης

Για την ιστορία, η Ευγενία Μανωλίδου έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη, τον Αλέξανδρο και τη Θεοδώρα και άλλα δύο με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Περσέα και τον Αλκαίο.

Διαβάστε ακόμα: Κούκλος ο Περσέας, ο γιός του Άδωνι Γεωργιάδη: Μαζί ψήφισαν στις Ευρωεκλογές - Δείτε φωτό με το πατέρα να ποζάρει περήφανος δίπλα του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ